«Λουκούμι» το 1.85 στην πρεμιέρα Μουντιάλ, διπλασιασμός στη Βουδαπέστη!

Σέντρα στο Μουντιάλ του Κατάρ, με την οικοδέσποινα να υποδέχεται το Εκουαδόρ, σε ένα ματς που θα παρακολουθήσει όλη η Υφήλιος. Η Ελλάδα καλείται να βελτιώσει την προβληματική εικόνα που έδειξε στο φιλικό με τη Μάλτα, κόντρα στην Ουγγαρία, στην κατάμεστη «Πούσκας Αρίνα».

Διάβασε την αξιολόγηση για τα stoiximan casino φρουτακια live!

  1. Κατάρ – Εκουαδόρ (18:00)

Πρεμιέρα για το Μουντιάλ, τεράστια παραφιλολογία, στη σκιά των φημών για δωροδοκία 8 παικτών του Εκουαδόρ, προκειμένου να ηττηθούν. Το Κατάρ υστερεί ποιοτικά απέναντι στις περισσότερες ομάδες της διοργάνωσης, όμως υπερτερεί σε ομοιογένεια καθώς η αποστολή βρίσκεται μαζί εδώ και περίπου 40 μέρες, έκανε ειδική προετοιμασία στην Ισπανία. Το Εκουαδόρ δεν δέχτηκε γκολ στα 6 τελευταία φιλικά (3 σερί 0-0).

➥ Πιστεύουμε πως και οι δύο ομάδες θα μπουν επιφυλακτικά στο ματς, θα ποντάρουμε στο 1.85 της ισοπαλίας στο πρώτο ημίχρονο.

  1. Ουγγαρία – Ελλάδα (21:15)

Κλείνουμε με το φιλικό της Εθνικής. Οι Ούγγροι θα έχουν πάνω από 50.000 κόσμο στις εξέδρες, καθώς είναι το αποχαιρετιστήριο ματς του Τζούτζακ, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί και να κάνει ρεκόρ συμμετοχών (109), ξεπερνώντας τον «θρυλικό» Κίραλι. Η Ελλάδα δεν έπεισε κόντρα στη Μάλτα (2-2), στο τσακ γλίτωσε την πρώτη ήττα με τον Πογέτ στον πάγκο. Υπάρχουν αρκετές απουσίες, όπως και η επιστροφή του Μασούρα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Πέλκας.

➥ Ασταθείς και οι δύο αμυντικά στο προηγούμενο ματς, ποντάρουμε στο 2.00 του να σκοράρουν αμφότερες.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top