ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: “Γνωρίζω τον Άρη, δεν χρειάστηκε να ρωτήσω τον Ράζβαν, δεν θέλω να μιλήσω για τον γιο μου” (video)

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου Μιρτσέα Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης που δόθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ρουμάνος όπως τόνισε:

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου τόνισε αρχικά: «Έχω μελετήσει τον Άρη, έχει καλούς επιθετικούς παίκτες και γνωρίζουμε αρκετά καλά την ομάδα του» ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για το παιχνίδι στο Βουκουρέστι και πόσο θα επηρεάσει την ομάδα του το γεγονός πως δεν θα παίξει στην φυσική της έδρα:

«Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εκεί, πέρυσι παίζαμε εκεί λόγω του πολέμου. Στο Βουκουρέστι ζουν πολλοί Ουκρανοί και θα μας υποστηρίξουν. Για εμάς είναι δύσκολο το ταξίδι από το Κίεβο στην Θεσσαλονίκη, κάναμε 23 ώρες. Είναι κάτι… καινούργιο πλέον για εμάς να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο κόντρα στον Αρη».

Επίσης τόνισε: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην Ευρώπη, ξέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Αρη. Οι φίλαθλοι του είναι εκδηλωτικοί, θα είναι δίπλα στην ομάδα τους. Ο Αρηςς έχει μία έμπειρη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, μάλιστα έκανε μεταγραφές πριν μερικές ημέρες για να ενισχυθεί. Εμείς έχουμε μία νεανική ομάδα, μας λείπει η εμπειρία. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε καλούς παίκτες, οι ξένοι έφυγαν λόγω του πολέμου».

Επίσης ρωτήθηκε για τα λάθη στην άμυνα για τα οποία μίλησε στον τελευταίο αγώνα της Ντιναμό στην Ουκρανία: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι αυτό με τον Αρη σε σχέση με το πρωτάθλημα της Ουκρανίας. Δεν πρέπει να κάνουμε σίγουρα τα ίδια λάθη».

Για τη ιδιαίτερη σχέση του με την Θεσσαλονίκη κι αν πήρε πληροφορίες από τον γιο του και προπονητή του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου είπε:

«Είμαι εδώ για το παιχνίδι του Αρη με την Ντιναμό, δεν θέλω να μιλήσω για την σχέση με τον γιο μου. Ξέρω πως θα προετοιμαστώ και να συλλέξω πληροφορίες για την αντίπαλο μας. Ξέρω πως να διαχειριστώ καταστάσεις».

Επίσης είπε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες όσον αφορά το ποιον θέλει περισσότερο την πρόκριση. Παίζουμε ποδόσφαιρο εν μέσω πολέμου, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Κάναμε ένα τεράστιο ταξίδι για να έρθουμε στην Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να μείνει ικανοποιημένος ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».

Για το αν η θερμοκρασία επηρεάσει την ομάδα του: «Η θερμοκρασία θα επηρεάσει και τις δύο ομάδες» ενώ συμπλήρωσε:

«Ο Αρης διαθέτει αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος. Θα παίξει στην έδρα του, θα πάρει βοήθεια από τους φιλάθλους του. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά, η Ντιναμό έχει ένα μεγάλο όνομα στο παρελθόν, το οποίο φυσικά δεν είναι ανάλογο με το σημερινό ρόστερ λόγω της κατάστασης. Και στο Βουκουρέστι ο Αρης θα έχει φιλάθλους του, όπως κι εμείς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και να μην σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRESSARIS.gr (@pressarisgr)

To Top