Λουτσέσκου: “Θα κρινόταν στο λάθος η νίκη, ο Άρης κατάφερε να σκοράρει αυτός – Αναστρέψιμη η κατάσταση”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του μετά την νέα ήττα του ΠΑΟΚ επί του Άρη, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναφέρεται στη δυσκολία διαχείρισης των πολλαπλών απουσιών, τονίζοντας ωστόσο πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την νέα ήττα του ΠΑΟΚ αλλά και το γεγονός πως δεν βρήκε γκολ: «Είμαστε απογοητευμένοι προφανώς, όλοι μας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε στο σημερινό παιχνίδι. Συμπληρώσαμε μια σειρά αγώνων, στην οποία προφανώς κάτι δεν πηγαίνει καλά, μας λείπουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ενδεχομένως υπάρχει μια πίεση. Ήταν ένα παιχνίδι που θα κρίνονταν στο λάθος. Κάναμε το λάθος δεχτήκαμε το γκολ, είχαμε δύο ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ο Άρης το έκανε. Μετά το γκολ ανακουφίστηκε μια «πίεση» , παίξαμε με περισσότερη ένταση περισσότερη ελευθερία αλλά δεν καταφέραμε να το ισορροπήσουμε».

Αναφορικά με το αν αλλάζει αυτή η κατάσταση: «Πιστεύω πως ναι είναι μια κατάσταση που αλλάζει, έχουμε παίκτες που είναι εκτός είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με τη μισή σου ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να προπονηθείς και να προετοιμαστείς όπως θες. Θα πρέπει να περιμένουμε να επιστρέψουν οι παίκτες μας».

To Top