ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λούκας Σάσα: Ένα χαφ που τρέχει, μαρκάρει, αλλά και σκοράρει!

Ο Λούκας Σάσα είναι ο χαφ που θα ήθελε κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του. Τρέχει σε όλο το 90λεπτο, μαρκάρει σε κάθε σημείο του γηπέδου, ενώ μπορεί και να σκοράρει…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Βραζιλιάνος ήταν και χθες, αν όχι ο κορυφαίος,  στους δύο-τρεις που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους από πλευράς Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Πέτυχε και το δεύτερό του γκολ με την φανέλα του Άρη, καθώς είχε προηγηθεί εκείνο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ και πάλι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Τότε με πλασέ στην κίνηση, χθες με εξαιρετική κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα.

Ήρθε το καλοκαίρι για να καλύψει το κενό του Μανώλη Σιώπη στη μεσαία γραμμή του Άρη και αποδεικνύει συνεχώς πως είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα μέσα στο γήπεδο, από το να μαρκάρει μόνο και να καλύπτει κενά στην άμυνα.

Το γεγονός πως στο παρελθόν έχει παίξει και πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή (όπως έγινε χθες μόλις μπήκε στο ματς ο Αμπού Μπα) τον έχει βοηθήσει στο να γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή και να φανεί επικίνδυνος.

To Top