ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λούκας Σάσα: Αυτό που είχε ανάγκη για να… γκαζώσει ξανά! (video)

Μία… ένεση ψυχολογίας είχε ανάγκη ο Λούκας Σάσα, για να ανεβάσει… στροφές και να επαναφέρει πολύ σύντομα, τον περσινό καλό του εαυτό.

Ο Βραζιλιάνος ήταν πολύ καλός χθες στο Περιστέρι, δείχνοντας πως ξεπερνά τις ατυχίες στην αρχή της φετινής χρονιάς με τους μικροτραυματισμούς και την εξοντωτική περσινή σεζόν (ειδικά για τον Άρη και τον τρόπο που έπαιξε στα πλέι οφ) που έχει αφήσει τα “σημάδια” της σε πολλούς ποδοσφαιριστές.

Ο Άκης Μάντζιος τον εμπιστεύτηκε στην Λάρισα, απόντος του Τζέγκο, τον εμπιστεύτηκε και χθες στο Περιστέρι με τον Σάσα να τον δικαιώνει. Μέχρι και… μπακ έπαιξε ξανά ο Βραζιλιάνος, όταν βγήκε από το ματς ο Γκάνεα, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει “πολυεργαλείο”.

Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης του Άρη με ψύχραιμο πλασέ, που θύμιζε επιθετικό κλάσης, παίρνοντας ψυχολογία, διότι ο Σάσα είναι τέτοιος ποδοσφαιριστής. Αυτό το γκολ το είχε ανάγκη, όπως είχε ανάγκη και τις δύο καλές του εμφανίσεις τα τελευταία 24ωρα.

Αυτό που περιμένει πλέον ο Μάντζιος από τον Βραζιλιάνο, είναι η εμφάνιση αυτή και το γκολ να αποτελέσουν το εφαλτήριο… αντεπίθεσης του ίδιου, προκειμένου να πραγματοποιήσει εμφανίσεις ανάλογες ή και καλύτερες από τις περσινές.

 

 

To Top