Λούκα Μόντριτς: Ο γιατρός της Κροατίας αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγωνιστεί και στο Euro 2024!

Ο γιατρός της Εθνικής Κροατίας αποφάσισε να να συνταξιοδοτηθεί και στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ο Λούκα Μόντριτς σκοπεύει να δώσει το παρών και σ το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο πολύπειρος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, έκλεισε τα 37. Βλέποντάς τον να αγωνίζεται βέβαια ο μέσος δείχνει να περνά δεύτερη νιότη. Ο Κροάτης συνεχίζει να είναι βασικός πυλώνας της ομάδας των Μαδριλένων, παίζοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο και επιδεικνύοντας εντυπωσιακή μαγεία, κινητικότητα και δημιουργικότητα περιμένοντας παράλληλα το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τι γίνεται όμως μετά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του;

Την απάντηση έδωσε ο επί σειρά 30 ετών γιατρός της ομάδας, Ζόραν Μπατιγιάρεβιτς ο οποίος αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί και στην τελευταία του συνέντευξη στο «24sata», αποκάλυψε κάτι που όλοι οι Κροάτες ήθελαν να μάθουν: την ημερομηνία αποχώρησης του Λούκα Μόντριτς! Σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας λοιπόν ο Λούκα θα αποχωρήσει μετά το Euro 2024!

«Τριάντα χρόνια είναι πολλά, το σχέδιό μου ήταν να φύγω όταν η γενιά του Λούκα θα αποχαιρετούσε την εθνική ομάδα. Ωστόσο, ο Λούκα αποφάσισε να μείνει μέχρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θα ήταν ακόμα δύσκολο να το περιμένει κανείς. Ωστόσο, έχω ήδη συμφωνήσει με τον προπονητή για ένα μετάλλιο στο Κατάρ (Παγκόσμιο Κύπελλο)», είπε ο γιατρός της Κροατίας, ο οποίος κατέληξε ευχαριστώντας για όλη την υποστήριξη και τη στοργή που έλαβε κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του με την εθνική.

To Top