ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λούκιτς: “Δεν θα αξίζαμε ούτε την ισοπαλία”

Ο Ζόραν Λούκιτς είχε πολλά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του και έκανε λόγο για έλλειψη επιθυμίας να παλέψουν στον χθεσινό αγώνα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός της Νίζνι Νόβγκοροντ επεσήμανε: “Η νίκη του αντιπάλου μας είναι φυσιολογική και δίκαιη. Ακόμα κι αν ο Γκριγκόριεφ ευστοχούσε στις βολές, θα έλεγα ότι δεν αξίζαμε την ισοπαλία. Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με την άμυνά μας. Ο Άρης σκόραρε κατά μέσο όρο περισσότερους από 90 πόντους στα παιχνίδια του με την Διναμό, αλλά σταμάτησε στους 65. Στην επίθεσή μας ήμασταν τραγικοί. Είναι αδύνατο να ελπίζεις σε καλό αποτέλεσμα όταν χάνεις 13-15 λέι απ”.

Για τον Λούκιτς το χειρότερο δεν ήταν καν η επίθεση. “Περισσότερο από όλα, κι από τα προβλήματα στην επίθεση, με ενδιαφέρει ότι είδα έλλειψη δυναμικότητας και επιθυμίας από τους παίκτες. Δεν είδα στα μάτια τους διάθεση να παλέψουν. Είναι εύκολο όταν κερδίζεις 15 πόντους να πας τη διαφορά στους 40 πόντους, αλλά όταν χάνεις πρέπει να δείχνεις το μαχητικό πνεύμα σου στο μάξιμουμ. Ναι, ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα, αλλά δεν μπορείς να το πεις αυτό για την επίθεση”.

To Top