ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λούκιτς: «Ο… στρατός των φίλων του Άρη μπορεί να επηρεάσει την πρόκριση»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το αυριανό πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τη Νίζνι έκανε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Ζόραν Λούκιτς, στις οποίες υπολογίζει πολύ στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων».

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο 47χρονος Σέρβος κόουτς στάθηκε στη δυναμική της έδρας του Άρη για το δεύτερο παιχνίδι αιτιολογώντας έτσι την ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα του.

«Ο Άρης πέρασε εύκολα στον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Διναμό Τιφλίδας. Είναι δύσκολο να βγάλει συμπεράσματα για την ομάδα από αυτά τα δύο παιχνίδια, όμως είναι ξεκάθαροι οι ηγετικοί ρόλοι που έχουν οι ξένοι παίκτες του Άρη.

Επίσης οι Έλληνες παίκτες είναι εξαιρετικοί στους ρόλους που έχουν, ενώ υπάρχει ένας πολύ έμπειρος προπονητής, ο Βαγγέλης Αγγέλου» είπε αρχικά ο Ζόραν Λούκιτς για να καταλήξει:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Άρης έχει έναν πολύ… θορυβώδη στρατό φιλάθλων που μπορεί να επηρεάσει την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι. Για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην έδρα μας στο πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο, πολλά θα εξαρτηθούν και από την ψυχολογική μας σταθερότητα».

To Top