ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λυκογιάννης:”Εκτελεστής και ‘πεινασμένος’ ο Τολιόπουλος, ερωτηματικό η έλλειψη αγώνων”

Ο προπονητής του Χολαργού, Άρης Λυκογιάννης, είχε ως παίκτη τον Βασίλη Τολιόπουλο στους Ίκαρους και στον Κολοσσό και μίλησε λίγο μετά την συμφωνία του Άρη με τον 22χρονο γκαρντ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την μεταγραφή Τολιόπουλου στον Άρη:

Υπάρχουν αρκετά συν αλλά αρκετά ερωτηματικά. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει παίξει καθόλου. Ενδεχομένως να είναι και συν. Έχει μπασκετικό θράσος και μπορεί να καλύψει δύο  θέσεις το ένα και το δύο.

-Για την παρουσία του Τολιόπουλου στον Ολυμπιακό:

Η παρουσία του στον Ολυμπιακό σίγουρα του έδωσε κάποιες εικόνες. Δεν είναι ένα παιδί που εξελίχθηκε ιδιαίτερα, αλλά όσον αφορά το κομμάτι του σώματος σίγουρα έχει εξελιχθεί.

-Για τον χαρακτήρα του παίκτη:

Είναι ένας χαρακτήρας που δεν φοβάται και έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του. Έρχεται από μια διαφορετική κατάσταση φέτος και νομίζω θα είναι πιο απελευθερωμένος σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη.

-Για το αν ταιριάζει στο στυλ του Άρη:

Είναι ένα ερώτημα αν ταιριάζει στο στυλ του Άρη. Μπορεί σίγουρα να παίξει πικ εντ ρολ. Είναι περισσότερο εκτελεστής και λιγότερο δημιουργός. Μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του φάσεις, αλλά δεν είναι ικανός να δημιουργήσει φάσεις για τους άλλους.

-Για το αν μπορεί να τον εμπιστευθεί ο προπονητής:

Δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που δεν μπορεί να ακουμπήσει την μπάλα. Υπήρξαν κάποιες ατυχίες που σαφώς επηρέασαν τον Άρη. Το ταλέντο υπάρχει. Θεωρώ ότι αν μπορέσει η ομάδα να ξεμπλοκάρει τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

-Για το φετινό πρωτάθλημα γενικά:

Νομίζω ότι γενικά το πως προσεγγίζεις τα παιχνίδια σε συνδυασμό και με το πρόγραμμα που έχεις, σε οδηγεί σε κάποια αποτελέσματα. Υπάρχουν πέντε ομάδες και ο Πανιώνιος έκτη, που γύρω από αυτές τις ομάδες θα γίνει η μάχη της παραμονής και θα πάει μέχρι το τέλος. Σχεδόν σε όλες τις ομάδες έγιναν διορθωτικές κινήσεις. Θεωρώ ότι η εικόνα των ομάδων ενδεχομένως να αλλάξει.

To Top