Λυκογιάννης: “Ακατόρθωτο να κερδίσεις με 18 λάθη και 10 χαμένες βολές”

Αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του και στις χαμένες βολές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Σε όλη τη διάρκεια, σε ένα κλειστό παιχνίδι ήταν καλύτερος στα μικρά πράγματα που καθορίζουν ένα παιχνίδι σε μια τόσο δυνατή ατμόσφαιρα. Το πιο σημαντικό ήταν τα πολλά μας λάθη και ήταν το πιο κομβικό στοιχείο της στατιστικής. Θεωρώ ακατόρθωτο να κερδίσεις με 18 λάθη. Και οι 10 χαμένες βολές δείχνει πολλά.

Σουτάραμε εξαιρετικά για εκτός έδρας παιχνίδι. Κάθε φορά που ήμασταν ένα κλικ να βάλουμε μια εξτρά πίεση στον Άρη, τότε οι επιλογές μας ήταν πολύ κακές. Στο τελευταίο λεπτό ο Άρης βρήκε κάποιες προσωπικές φάσεις και έφτασε στη νίκη.

Αδιαμφισβήτητο το ζήτημα της ενέργειας. Είναι το έκτο παιχνίδι σε 14 ημέρες. Είχαμε και τα ταξίδια στη Λιθουανία, με δύσκολο πρόγραμμα. Ενεργειακά δεν ήμασταν φρέσκοι. Υπάρχει ένα μικρό ντεφορμάρισμα, ο Ράιλι έπαιξε χωρίς προπόνηση, ήταν στο 70% του. Κάναμε την προσπάθειά μας.

Εμπιστεύομαι τα παιδιά και τη δουλειά μας. Γνωρίζαμε ότι το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο και ότι υπήρχε τρομερή επιβάρυνση. Τώρα πάμε σε ένα πιο… κανονικό πρόγραμμα. Θα έχουμε ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστούμε για τον κάθε αντίπαλο. Ο Άρης είχε 7-8 μέρες να προετοιμάσει αυτό το παιχνίδι, εμείς μόλις τρεις.

Για το challenge που ζήτησε στο 3ο λεπτό: «Ήμουν 100% σίγουρος ότι η μπάλα ήταν δική μας, όπως μου είπαν και τα παιδιά. Τελικά αυτό το challenge έχω δει να αλλάζουν την απόφασή τους μόνο στο δικό μας ματς με το Περιστέρι».

To Top