Λυκογιάννης για την ήττα του ΠΑΟΚ που στέλνει τον Ηρακλή στην Α2! «Ντροπή, ήμασταν αστείοι» (video)

Ο Άρης Λυκογιάννης ήταν εμφανώς απογοητευμένος και ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό.

Μετά την ήττα από τον Ιωνικό στο PAOK Sports Arena, ο τεχνικός δήλωσε αρχικά: «Δεν χωράνε πολλά λόγια για το αποτέλεσμα. Ντροπή για το σημερινό αποτέλεσμα. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Ο κόσμος ήταν υποστηρικτικός όλη τη χρονιά, σήμερα δικαιολογημένα εξέφρασε την οργή του για το αποτέλεσμα. Είμαι απογοητευμένος και από την κατάληξη του ματς. Ντροπή και ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο».

Εστιάζοντας περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, ο έμπειρος προπονητής εξήγησε πως «δεν μπορώ να πω ότι δεν περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ιωνικός είναι επικίνδυνη ομάδα. Η προσέγγιση στην άμυνα ήταν… αστεία. Στο δεύτερο ημίχρονο επιθετικά πήγαμε με πιο σωστή προσέγγιση. Είχαμε καθαρές φάσεις στον αιφνιδιασμό, αλλά σουτάραμε τρίποντα. Τραγικό λάθος στο φινάλε του αγώνα, που έγινε χωρίς λόγο, χωρίς πίεση. Είχαμε μεγάλο κίνητρο και εμείς, όχι μόνο ο Ιωνικός. Ο σύλλογος θα χάσει χρήματα, αν δεν μπει στα playoffs. Πρώτος υπεύθυνος γι’ αυτό είμαι εγώ. Όσοι είμαστε εδώ ξέρουμε τι έχει συμβεί όλη τη σεζόν, ξέρουμε που έχουμε αποτύχει. Υπάρχει λόγος που η συγκεκριμένη ομάδα δεν είχε χημεία. Υπάρχουν άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι επί του παρόντος να βγω εγώ και να τα αναφέρω. Ξαναλέω ότι η ευθύνη είναι δική μου».

Όσον αφορά την απόδοση του Ρένφρο: «Ο Ρένφρο δίνει αυτό για το οποίο ήρθε. Έχει κάνει τρία μπλοκ, έδωσε μάχες, ήταν εδώ. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιον αδιάφορο. Υπάρχει ένας τρόπος προσέγγισης στα παιχνίδια που θέλεις να πάρεις εντός έδρας. Στο ένας εναντίον ενός ήμασταν τουλάχιστον αστείοι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια: «Στηρίζω τα πάντα στο πάθος και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Πρέπει αυτοί που είναι απέναντί σου να είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Είναι ανόητο να θέλει κάποιος έμπνευση για να μπει να παίξει. Τις μεγαλύτερες ευθύνες τις έχω εγώ διότι τις επιλογές τις έκανα εγώ. Αλλιώς χτίστηκε αυτή η ομάδα και αλλιώς προχωρά. Είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον αντίπαλο, όμως χάσαμε».

To Top