Λυκογιάννης ενόψει Άρη: “Είναι ένα παιχνίδι την ιδιαιτερότητα του οποίου την γνωρίζουμε”

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με τον Άρη έκανε ο Αριστείδης Λυκογιάννης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα.

Όπως είπε αρχικά: «Είναι ένα παιχνίδι την ιδιαιτερότητα του οποίου την γνωρίζουμε και την καταλαβαίνουμε όλοι. Προσπαθήσαμε αυτές τις δύο ημέρες που είχαμε στη διάθεσή μας να διαχειριστούμε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις. Από τη μία μεριά τα ταξίδια που είχαμε, την κούραση και τους τραυματίες μας και από την άλλη να προετοιμάσουμε το μυαλό μας κυρίως πνευματικά, δίνοντας στους παίκτες τις πληροφορίες για αυτά που προσπαθεί να κάνει στο γήπεδο ο αντίπαλος και τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να παίξουμε ώστε να τα αντιμετωπίσουμε” για να καταλήξει:

“Θεωρώ ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή δουλειά στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας. Τα δύο παιδιά που ήταν τραυματίες μπήκαν σε κομμάτι της τελευταίας προπόνησης. Ο βαθμός ετοιμότητάς τους δεν είναι σίγουρα αυτός που θα θέλαμε, αλλά είναι δύο έμπειρα παιδιά που θα μπουν στην δωδεκάδα. Είμαστε έτοιμοι, αγωνιστικά και πνευματικά για αυτό το σημαντικό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν μία μεγάλη γιορτή. Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου, περιμένουμε το κοινό μας και ελπίζουμε ότι θα δείξουμε την καλύτερη εικόνα για να πάρουμε τη νίκη».

 

 

To Top