Λυκογιάννης: «Ο Άρης βρήκε δύο γρήγορα καλάθια στο τέλος»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης τόνισε στην συνέντευξη τύπου ότι το ματς ήταν ιδιαίτερα σκληρό ενώ υπήρξαν και λάθη από την διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι έγινε  ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι. Όπως έχει ξαναγίνει αυτή τη σεζόν, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλαμε σκοράρουμε όταν είχαμε το μομέντουμ. Το γεγονός ότι ο Άρης βρήκε μεγάλα σουτ από την αρχή έπαιξε ρόλο. Σίγουρα το παιχνίδι σημαδεύεται από τις δύο δικές μας κατοχές στο τέλος. Άλλα πράγματα είπαμε στο τάιμ άουτ και άλλα κάναμε, πετάξαμε την κατοχή σε ένα κρίσιμο σημείο. Δεν βάλαμε το καλάθι όταν έπρεπε».

Για το παιχνίδι του Άρη στο όριο του φάουλ:

«Σε όλα τα ματς τα ίδια κάνει ο Άρης, παίζει στο όριο του φάουλ, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να το αξιολογήσω. Αυτό που είπα είναι ότι ο Άρης βρήκε δύο γρήγορα καλάθια στο τέλος. Η φάση με τον Καμαριανό στο τέλος είναι φάουλ κατά τη γνώμη μου. Το παιχνίδι κρίθηκε στις τελευταίες δύο φάσεις, η μία με το λάθος του Τολιόπουλου και η άλλη που δεν μπήκε το καλάθι στο τέλος».

«Για να φτάσει ένα παιχνίδι στην τελευταία κατοχή, σημαίνει ότι προηγουμένως έχουν γίνει άλλα πράγματα. Φτάνουμε να πάρουμε ένα πεντακάθαρο τρίποντο, αλλά δεν μπαίνει. Θέλει και τύχη συν κι άλλες λεπτομέρειες. Έχουν συμβεί κι άλλα πράγματα για να φτάσουμε να κρίνεται το παιχνίδι στην τελευταία κατοχή».

To Top