Λυκογιάννης: “Σημαντική νίκη, μεγάλη υπόθεση τα πλέι οφ”

Ο προπονητής του Χολαργού Άρης Λυκογάννης αναφέρθηκε στην νίκη επί του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αρχικά τόνισε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Μια νίκη που σφραγίζει την παρουσία μας στα play offs του πρωταθλήματος. Για τον οργανισμό του Χολαργού, αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Τον πρώτο χρόνο παρουσίας στην κατηγορία αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε τον σεβασμό της μπασκετικής κοινότητας και με την είσοδο στα play offs έχουμε πετύχει κάτι πολύ μεγάλο».

Και συνέχισε: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να διαχειριστούμε την κούραση από το προηγούμενο παιχνίδι στην Λήμνο. Γι’ αυτό και δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο ματς, αφήσαμε τον Άρη να κυκλοφορήσει την μπάλα και να βρει ανοικτά σουτ. Οι παίκτες μου έδειχναν πως δεν είχαν διάθεση να ακούσουν! Στο ημίχρονο έκανα κάτι που δεν το συνηθίζω, βγήκα πολύ γρήγορα έξω στο παρκέ. Η αλλαγή της εικόνας μας στην επανάληψη ήταν αισθητή. Πιέσαμε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και αξιοποιήσαμε τα λάθη του αντιπάλου».

Ο Άρης Λυκογιάννς τόνισε ολοκληρώνοντας : «Η πορεία του Χολαργού, αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας που έχουμε κάνει εδώ και οκτώ μήνες. Είναι η ηθική επιβράβευση για τον Γιώργο Δρόσο και τον Θόδωρο Καρατζά στον πολύ μοναχικό δρόμο που ακολουθούν, βλέποντας αγωνιστικά την ομάδα να πηγαίνει ακόμη καλύτερα και από εκείνο που φαντάζονταν. Τώρα θα κοιτάξουμε να διαχειριστούμε την κούραση μας και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με το Λαύριο».

To Top