Λυσάνδρου τέλος από την ΑΕΚ

ΑΕΚ και Μηνάς Λυσάνδρου αναμένεται να τραβήξουν… χωριστούς δρόμους, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του 41χρονου  στελέχους.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών έλαβε χώρα σε καλό κλίμα το απόγευμα της Τρίτης (23/2) με τον Λυσάνδρου να επαναλαμβάνει τη θέση του στον Μελισσανίδη, μεταφέροντας του ότι εκτιμά πως ο κύκλος του στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κλείσει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την πλευρά του έκανε δεκτή την παραίτηση του Λυσάνδρου, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή πάντως και για κάποιο διάστημα παραμένει κανονικά στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ μέχρι να κλείσουν οι εκκρεμότητες που «τρέχουν» στον σύλλογο, αλλά και για να πρoετοιμαστεί η επόμενη μέρα σε εταιρικό επίπεδο.

Επίσημες ανακοινώσεις για την αποχώρηση του Λυσάνδρου από την ΠΑΕ, όπως γίνεται αντιληπτό, θα υπάρξουν όταν και τυπικά ολοκληρωθεί η θητεία του, καθώς για ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Σε κάθε περίπτωση αυτό θα κριθεί από τον χρόνο που θα απαιτηθεί ώστε να οριστικοποιηθούν όλα τα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν πριν ο νυν διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ αποχωρήσει επίσημα από το πόστο του.

To Top