ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λόντσαρ: “Ήρθε η στιγμή ο Άρης να πάρει έναν τίτλο”

Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Σερβίας με τη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ζόραν Λόντσαρ που έχει διατελέσει και παίκτης αλλά και βοηθός προπονητή στον Άρη, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και την εκπομπή «Αθλητικό Express».

Αναφέρθηκε τόσο στην Εθνική ομάδα της χώρας του, Σερβία και το πως βλέπει την πορεία της στο Μουντιάλ, ενώ αναφέρθηκε και στον Άρη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από το 1992 έως το 1996, ενώ μετέπειτα επέστρεψε στους κίτρινους ως βοηθός του Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Άρης σαν σωματείο έχει φτάσει σε ένα σημείο να είναι στις πρώτες θέσεις τα τελευταία χρόνια. Έχει σταθεροποιηθεί ψηλά και φυσικό είναι κάποια στιγμή να διεκδικήσει τίτλο».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος δεν πρέπει να νιώθει πικραμένος. Τα τελευταία χρόνια έχει πολύ καλή πορεία η ομάδα και πιστεύω ότι έχει έρθει η στιγμή για το κάτι παραπάνω».

Για το εάν προγραμματίζει να επισκεφτεί το «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Θέλω πολύ να έρθω στον Άρη να δω ένα παιχνίδι. Μου λείπει και το γήπεδο αλλά και ο κόσμος του Άρη».

To Top