ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λόντσαρ: “Ας έρθει και ο Μουρίνιο στην ομάδα, χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχει Άρης” 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, αλλά και προπονητής του Άρη, Ζόραν Λόντσαρ μίλησε για την επιστροφή των κιτρινόμαυρων στην μεγάλη κατηγορία, τον Πάκο Ερέρα, αλλά και την δική του παρουσία όταν ήταν στην ομάδα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το πότε θα έρθει Θεσσαλονίκη είπε:

Θα έρθω Θεσσαλονίκη τέλη Ιουλίου γιατί έχω κάποιες δουλειές να τελειώσω. Έχω ξεκινήσει μία δουλειά με μία ομάδα που έχει μεγάλες προβλέψεις που θέλει να ανέβει κατηγορία τώρα είναι στην Γ’ εθνική. Τώρα ετοιμάζουμε και στολή, ικανή διοίκηση και περιμένουμε σε δύο χρόνια να παίζουμε Super League. Η ομάδα είναι από την περιοχή που μένω εγώ εδώ στο Βελιγράδι, παλιά ήταν στην Super League αλλά έπεσε και τώρα έχουμε ξεκινήσει δουλειά 5-6 άτομα για να την ανεβάσουμε.

Για τον Άρη είπε:

Είχα ένα καθήκον στον Άρη και ήταν πολύ δύσκολο γιατί όταν δουλεύεις στον Άρη, δουλεύεις με την καρδιά σου και με το μυαλό σου. Δεν τελειώσαμε την δουλειά μας, άφησε κάποιες δουλειές στην μέσα αλλά αυτά είναι περασμένα. Τώρα βλέπω πολύ «ήλιο» στον Άρη.

Για τα τέσσερα άσχημα χρόνια του Άρη είπε:

Ήταν πάρα πολύ άσχημα χρόνια και δεν άξιζε να είναι εκεί ο Άρης. Τώρα που μένω στο εξωτερικό με ρωτάνε πως επέμεινε ο κόσμος δίπλα στην ομάδα τόσα χρόνια. Πολλές ομάδες θα είχαν χάσει τον κόσμο τους όμως ο Άρης όχι μόνο τον κράτησε αλλά νομίζω ότι μεγαλώνει. Ο φοβερός κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας. Εδώ πέρα που μένω πολλές ομάδες έκαναν κοιλιά όπως ο Άρης και έχασαν τον κόσμο τους. Όλοι τρέχουν να βοηθήσουν την ομάδα, ο Άρης είναι ο κόσμος. Πολλοί δημοσιογράφοι με ρώτησαν εδώ στο Βελιγράδι τι θα γίνει με μία τέτοια μεγάλη ομάδα και μετά από δύο χρόνια που ο Άρης δεν ανέβηκε κατηγορία με ρώτησαν «πόσο πολύ κόσμο έχει, τι γίνεται εκεί;» και απάντησα ότι αυτοί δεν καταλαβαίνουν όποια κατηγορία και αν είναι γιατί είναι μεγάλη η αγάπη για το σωματείο.

Για το ποια είναι η άποψη του για την επιστροφή του Άρη στην μεγαλύτερη κατηγορία είπε:

Νομίζω ότι έκανε μία πολύ καλή πορεία στην Β εθνική. Ο προπονητής έκανε και αυτός την δική του πορεία. Πολλοί έλεγαν ότι η ομάδα δεν παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που ενδιέφερε τον Άρη ήταν το αποτέλεσμα. Αυτό που του αξίζει είναι η Σούπερ Λίγκα και να είναι μέσα στις πέντε ομάδες. Νομίζω ότι ο Άρης χρειάζεται μία σταθεροποίηση στην Σούπερ Λίγκα και τον επόμενο χρόνο να βλέπουμε πάλι την Ατλέντικο Μαδρίτης, πάλι μεγάλες ομάδες. Είμαι περήφανος που ο Άρης είναι στην Α εθνική γιατί είναι μεγάλο σωματείο, με πολύ κόσμο και καλούς παίκτες.

Για εμένα είναι τιμή να έχω αφήσει το σημάδι σε έναν λαό και μία χώρα που με βάζουν μέσα στη χρυσή ενδεκάδα.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Έμαθα ότι ήρθε νέος προπονητής από Ισπανία και του εύχομαι καλή επιτυχία για να μας οδηγήσει όλους μαζί στην καλύτερη θέση.

Για τον Ιβάν και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει είπε:

Δεν ήξερα τι έχει γίνει, εγώ θα είμαι παρών και θα είμαι δίπλα του.

Για όταν ήταν στον Άρη είπε:

Εγώ όταν ήρθα στον Άρη, ήρθα ως επαγγελματίας. Θα παίξω σκληρά, επαγγελματικά όμως μετά από δύο χρόνια άρχισε να με πονάει η καρδιά για τον Άρη, είχα δεθεί μαζί. Είχα πρόταση από άλλες ομάδες αλλά έλεγα που να πάω τώρα, δεν γίνεται να αφήσω την Θεσσαλονίκη και όλον τον κόσμο. Πέρασα πάρα πολύ καλά τότε.

Για τους στόχους του Άρη είπε:

Είναι απίστευτο η ομάδα μόλις ανέβει να πάει ψηλά. Πρέπει όλοι να περιμένουμε και να έχουμε υπομονή για να στρωθεί, να μαζέψουμε βαθμούς, να σταθεροποιηθούμε και με την αγωνιστική κατάσταση, τον κόσμο, το γήπεδο και με τις καλές τις μεταγραφές να κάνει μία μεγάλη πορεία.

Για την «Ισπανοποίηση» της ομάδας είπε:

Κακά τα ψέματα, το καλύτερο ποδόσφαιρο παίζεται στην Ισπανία, Οι Ισπανοί προπονητές έχουν προγραμματισμό, έχουν προσωπικότητα, ξέρουν την δουλειά, χρειάζεται λίγο χρόνο για να μάθουν την φιλοσοφία των παικτών. Αν είναι από Ευρώπη κάποιος προπονητής εγώ θα διαλέξω την Ισπανία γιατί το ποδόσφαιρο είναι ανεβασμένο και όλα τα καινούρια έρχονται από εκεί. Οι άνθρωποι είναι καλές ψυχές και δεν είναι σκληρή. Αυτή η επιλογή είναι καλή για τον Άρη.

Ο κόσμος του Άρη αναγνωρίζει αν οι παίκτες παίζουν με την ψυχή και την καρδιά τους και ξέρει να υποστηρίζει την ομάδα. Ας έρθει και ο Μουρίνιο στην ομάδα, χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχει Άρης.

 

 

To Top