Λόντσαρ για τη νέα πρόκληση της καριέρας του με Μιλίνκοβιτς, αλλά και τον Άρη

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη Ζόραν Λόντσαρ μίλησε για την νέα σελίδα στην καριέρα του, ως βοηθός του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στην Παρτιζάν, ενώ αναφέρθηκε και στους “κίτρινους”.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τους στόχους της Παρτιζάν: «Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως θα πετύχουμε. Η Παρτιζάν έχει πάνω από 20 πρωταθλήματα, πολλά κύπελλα και αγωνίζεται συνεχώς είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος μας είναι το νταμπλ, είμαστε 2 βαθμούς πάνω από τον Ερυθρό Αστέρα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο έχουμε κερδίσει με 3-0 την Γιαγκοντίνα στον πρώτο ημιτελικό».

 

Για την φυγή τους από τον Άρη: «Τότε ο Αρης ήταν σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Ο κ. Ηλιάδης μας επέλεξε και ενώ είχαμε απαγόρευση μεταγραφών, ήμασταν σίγουροι ότι θα μέναμε στην κατηγορία. Η επόμενη διοίκηση ήρθε με άλλο σκοπό, δεν εκτίμησε τον Μιλίνκοβιτς, τον έκρινε ακατάλληλο και εμείς φύγαμε από την ομάδα».

 Στο τέλος έστειλε και τις δικές του ευχές στον Άρη και τους φιλάθλους του: «Χαιρετισμούς σε όλους τους Αρειανούς και χρόνια πολλά για τον σύλλογό μας που κλείνει τα 101 χρόνια ζωής του».

To Top