Λόντσαρ: “Η περσινή χρονιά… κυνηγάει τον Άρη, αλλά θα συνέλθει γιατί έχει κόσμο και διοίκηση”!

Ο Ζόραν Λόντσαρ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη βρέθηκε στην χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας με την Καλλονή, δεν έκρυψε την στενοχώρια του για τη ήττα και σήμερα μίλησε μια μέρα μετά την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης:

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

«Θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι αν ερχόταν η νίκη αλλά τι να κάνουμε. Θα περιμένουμε να δούμε. Δεν θα έλεγα ότι δεν ήταν έτοιμη η ομάδα. Αυτό που χρειάζεται είναι μία νίκη ή ένα γκολ για να προηγηθεί. Η περσινή σεζόν έχει αφήσει τα σημάδια της και όλοι είναι φοβισμένοι. Ο τεχνικός έχει πολλά νέα παιδιά και είναι δύσκολο να περπατήσει αμέσως. Θέλει υπομονή και βέβαια συμπαράσταση από τον κόσμο. Δεν πρέπει η περσινή χρονιά να φοβίζει. Η ομάδα έπαιξε γρήγορα, πίεζε, αλλά είχε άγχος. Η Καλλονή ήταν ήρεμη οργανωμένη και πιστεύω αν ο Άρης έβαζε πρώτος το γκολ θα ήταν όλα διαφορετικά»

Για τον Χατζηνικολάου:

«Όσο κατάλαβα εγώ την πιστεύει την ομάδα. Κατάλαβε ότι έχει νέα παιδιά και θα προσπαθήσει να δουλέψει σκληρά. Δεν είμαι μέσα για να ξέρω τις λεπτομέρειες αλλά φαίνεται ότι ξέρει την δουλειά του και το πώς θα οδηγήσει την ομάδα να βρει το λιμάνι της»

Αν έχει δυνατότητες το ροστερ του Άρη:

«Να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Η ομάδα έχει 4-5 παίκτες που μπορούν να παίξουν σοβαρό ποδόσφαιρο και κάποιους νέους που μπορούν να βοηθήσουν. Εύκολη δεν θα είναι η σεζόν. Όπως είδα την ομάδα δεν είναι σταθερή. Μπορεί να νικάει μπορεί και να χάνει. Την κυνηγάει η περσινή σεζόν» για να προσθέσει σχετικά με την εποχή που έπαιζε ο ίδιος:

«Πριν από 20 χρόνια ο Άρης είχε 10-11 έμπειρους παίκτες με ποιότητα την οποία καλούνται να βγάλουν και οι νεότεροι τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στον Άρη ακόμη και μετά από 20 χρόνια. Ακόμη και εμείς τότε είχαμε ένα άγχος γιατί όταν έχεις τέτοια συμπαράσταση από τον κόσμο πρέπει να ανταποδίδεις»

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Η αποστολή είναι πάρα πολύ δύσκολη όμως δεν πρέπει να χάνουμε την υπομονή μας. Θα πρέπει όλοι να είμαστε στο πλευρό της ομάδας και να συμπαρασταθούμε. Να υποστηρίζουν τα παιδιά για να μπορούν να έχουν ένα εύκολο πρωτάθλημα. Αλλιώς θα γίνει πολύ δύσκολο. Αυτό που με ικανοποίησε είναι η θέληση αλλά είναι μικροί και δεν ξέρουν πώς να επιτεθούν και πώς να πάρουν αποτελέσματα. Και στο περασμένο παιχνίδι πάλι από στημένη φάση δέχθηκαν γκολ. Δηλαδή είναι η έλλειψη εμπειρίας»

Για την φάση του γκολ:

«Δεν είδα καλά. Πολλοί ασχολούνται με την διαιτησία. Οι διαιτητές κάνουν λάθη όπως όλοι. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε. Να είμαστε συγκρατημένοι στο παιχνίδι. Αν ο Άρης είχε υπομονή θα μπορούσε να περάσει καλύτερα»

Αν ξεχώρισε κάποιους ποδοσφαιριστές:

«Ένα παιχνίδι δεν μπορεί να πει πολλά. Ο Πουλίδο, ο Παπαδόπουλος και ο Τάτος όπως και ο Μανιάς έχουν δυνατότητες. Επίσης έχει πολύ καλά στοιχεία ο Σταυρόπουλος. Συγχαρητήρια μπράβο του και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να γίνει πολύ καλός παίκτης»

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο:

«Ήμουν με τον  γιο μου στο γήπεδο και του έδειχνα τους φίλαθλους του Άρη. Το σκορ δεν ήταν όπως το περιμέναμε αλλά ο γιός μου όχι απλά ενθουσιάστηκε από τον κόσμο αλλά μου ζήτησε και φανέλα. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος δεν πήρε αυτό που θα ήθελε αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Άρης ζορίζεται οικονομικά. Αν σταθεροποιηθεί σε αυτό το κομμάτι θα βρει τον δρόμο του. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα  συνέλθει σύντομα γιατί έχει και τον κόσμο και την διοίκηση».

“Πιο δίκαιο το 0-0”

O Ζόραν Λόντσαρ μίλησε και στο Αθλητικό Metropolis.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ο Άρης είχε μια δύσκολη περσινή σεζόν και είναι λογικό να έχει κάποιο άγχος. Χθες δεν άξιζε να χάσει. Αν δεν έβαζε κάποιο γκολ πιστεύω πως το 0-0 θα ήταν πιο δίκαιο. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ωστόσο, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, αφού οι παίκτες είναι μια οικογένεια και αυτό θα φέρει αποτέλεσμα. Δεν είναι άσχημη η ομάδα. Με τον καιρό θα βελτιωθεί. Μία νίκη θέλει και θα δείξει εντελώς διαφορετική εικόνα».

Παράλληλα, ο Ζόραν Λόντσαρ αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές που του έκαναν εντύπωση στο ματς επισημαίνοντας:

«Μου άρεσαν πολύ ο Πουλίδο, ο Σταυρόπουλος, ο Παπαδόπουλος, ο Τάτος και ο Ουντότζι. Ειδικά ο Σταυρόπουλος δείχνει ότι είναι πολύ ταλαντούχος και παίρνοντας παιχνίδια θα δώσει λύσεις».

To Top