Λόντσαρ: “Ο Μιλίνκοβιτς είναι στενοχωρημένος γιατί πίστευε στους παίκτες…”

Ο Ζόραν Λόντσαρ μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννενα, για την προσπάθεια που είχε με τον πρώην τεχνικό των κίτρινων Ζόραν Μιλίνκοβιτς, αλλά και για το μέλλον τους

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το σημερινό παιχνίδι και την αλλαγή προπονητή:«Οπωσδήποτε θέλω την νίκη το βράδυ και πιστεύω πως ο Άρης θα τα καταφέρει. Η αλλαγή προπονητών πάντα φέρνει μια βελτίωση στην ομάδα. Λίγο αν είσαι έξυπνος προπονητής θα τα καταφέρει».

Για την προσπάθεια στον πάγκο του Άρη: «Αυτή η προσπάθεια έγινε όπως έγινε. Τώρα με την αλλαγή του προπονητή μετά από απόφαση της διοίκησης ίσως να φέρει αλλαγές και να πάει καλύτερα η ομάδα. Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, πολύ δουλειά, ξέρουμε πως ο Άρης δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και πρέπει με το υλικό που έχει να παλέψει».

Για τον Μιλίνκοβιτς: «Ο Ζόραν είναι πολύ στεναχωρημένος, πίστευε πάντα στους παίκτες και σε θετικά αποτελέσματα, δεν έχασε στιγμή της αυτοπεποίθηση του. Μιλήσαμε με άλλες ομάδες, έχουμε προτάσεις, όμως αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ένα μικρό διάλειμμα».

To Top