ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λόπεζ: Η διορία του Άρη στον Ισπανό και η… εναλλακτική!

Από τη στιγμή που η νέα προσπάθεια για τον Αρμάντο Σαντίκου αποδείχθηκε “άκαρπη”, ο Άρης έριξε όλη του την προσοχή στον Κριστιάν Λόπεζ, ώστε μαζί με τον Δημήτρη Μάνο να αποτελέσει το δίδυμο των επιθετικών του νέου ρόστερ.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν προχωρήσει σημαντικά τις επαφές με τον 31χρονο Ισπανό φορ και μάλιστα του έχουν καταθέσει και επίσημη πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών.

Μέχρι και χθες, ωστόσο, η πλευρά του Ίβηρα επιθετικού δεν έχει δώσει την οριστική απάντηση για το αν συμφωνεί με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Η περίπτωση του Λόπεζ, είναι σαφέστατα πιο οικονομική από αυτή του Σαντίκου, όμως, οι “κιτρινόμαυροι” δεν σκοπεύουν να δώσουν περισσότερα, απ΄όσα προβλέπει η πρότασή τους.

Επομένως, αυτό που μεταφέρθηκε προς τον Ισπανό, είναι να δώσει μία οριστική απάντηση για το αν δέχεται ή όχι την πρόταση, άμεσα, δηλαδή ακόμα και σήμερα.

Οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη περιμένουν την κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, εξετάζοντας παράλληλα -σε βαθμό και επαφών- τις εναλλακτικές τους επιλογές. Ήδη, έχουν στην ατζέντα τους μία περίπτωση που θα την ενεργοποιήσουν εάν ο Κριστιάν Λόπεζ απαντήσει αρνητικά.

To Top