Λόπεζ: “Μίλησα με άνθρωπο του Άρη! Και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στο Χαριλάου…”

Ένας από τους πρώτους υποψήφιους μεταγραφικούς «στόχους» του Άρη, σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» αγωνιστούν στη Β’ Εθνική, φέρεται να είναι ο Τζόναθαν Λόπεζ. Χωρίς φυσικά να έχει ξεκαθαρίσει ούτε το πού θα παίξει ο Άρης, αλλά και το ποιοι θα μείνουν στην ομάδα.

Ο Ισπανός πορτιέρο, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στη Βέροια, μίλησε στην εφημερίδα”Μetrosort” από την Ισπανία (στη Βαλένθια πιο συγκεκριμένα) και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Άρη τη νέα χρονιά.

«Η πραγματικότητα είναι πως άνθρωπος του Άρη, μου μίλησε τις προηγούμενες μέρες στο τηλέφωνο και μου είπε ότι τους ενδιαφέρω» επεσήμανε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια με νόημα:

«Δεν μπήκαμε σε ιδιαίτερες συζητήσεις επί του οικονομικού. Ξέρω ότι εκεί βρίσκεται ο κύριος Καλαϊτζίδης, και σίγουρα αυτός εκφράστηκε θετικά για μένα. Είναι πολύ επαγγελματίας, κάνει όλους τους παίκτες να παίζουν γι’ αυτόν και τους βελτιώνει. Θέλω να ξαναπαίξω με τον Καλαϊτζίδη».

Κληθείς να γίνει πιο συγκεκριμένος για το ενδιαφέρον του Άρη, υπογράμμισε: «Δεν κοιτάζω τα χρήματα σε μια προσφορά, κοιτάζω γενικότερα τις συνθήκες. Θέλω να παίξω στο Χαριλάου και στον Άρη, ανεξάρτητα από το σε ποια κατηγορία παίζει. Ποιος δεν θέλει να παίξει στον Άρη και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο;».

To Top