Λόπεθ: “Ανταγωνιστικός ο Άρης με ξεκάθαρη φιλοσοφία στο παιχνίδι του”

Εδώ και λίγες μέρες, ο Άνχελ Λόπεθ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Βόλου ΝΠΣ, αλλά σε αυτή τη δύσκολη σεζόν κατάφερε να ξεχωρίσει την ομάδα που του έκανε… κλικ και αυτή είναι ο Άρης.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας υποστήριξε πως οι κίτρινοι είναι η ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα. “Η ομάδα που μου άρεσε για το στυλ παιχνιδιού της και για τη σεζόν που έκανε ήταν ο Άρης. Είχε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, είχε ξεκάθαρη φιλοσοφία στο παιχνίδι του και είχε μια πραγματικά καλή χρονιά”, ανέφερε στο gazzetta.gr ο Ισπανός προπονητής ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υποστηρίζοντας πως:

“Έχω τις πόρτες μου ανοικτές σε ό,τι μπορεί να προκύψει. Γνωρίζω πολύ καλά πλέον το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αυτό μπορεί να με βοηθήσει να βρω ομάδα στην ελληνική Super League. Είμαι σε καλή κατάσταση και είμαι πιο έτοιμος πλέον σε σχέση με όταν ήρθα γιατί τότε δεν γνώριζα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα το έχω μάθει και θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσα να συνεχίσω σε κάποια ελληνική ομάδα. Γενικά είμαι ανοικτός σε οτιδήποτε προκύψει. Για μένα το πιο σημαντικό είναι το πρότζεκτ και όχι τόσο ο σύλλογος. Αν υπάρχει ένα πλάνο εξέλιξης με μια ταυτότητα και ένα μοντέλο παιχνιδιού, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Να υπάρχει σταθερότητα και εξέλιξη. Στον Βόλο κατάφερα να εξελιχθώ και εγώ αλλά και να εξελίξω την ομάδα”.

To Top