ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λόπεθ: «Σκέφτομαι την στιγμή που θα σκοράρω ξανά, γύρισα και θέλω να βοηθήσω τον Άρη»

Σε συνέντευξή του o Κριστιάν Λοπέθ μίλησε για την επιστροφή του και τις πρώτες του εβδομάδες ως μπαμπάς.

Επίσης σχολίασε και τον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και την εικόνα που είχε ο Άρης στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια Novasports:

ΓΙα την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που άφησε πίσω μου τον τραυματισμό. Το γόνατό μου είναι καλά. Πέρασα δύσκολα, όμως δούλεψα πολύ και δεν σκέφτομαι το δύσκολο διάστημα που πέρασα. Χαίρομαι που παίζω και το μόνο που θέλω είναι να παίζω ολοένα και περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν ονειρεύεται να πανηγυρίσει και πάλι ένα γκολ: «Ναι, φυσικά. Το σκέφτομαι. Είναι μία σκέψη που έκανα από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκα και στο διάστημα της αποθεραπείας μου. Σκεφτόμουν τη στιγμή που θα γυρίσω. Αυτό έγινε δυστυχώς σε ένα παιχνίδι που ήταν καταστροφικό για εμάς (σ.σ. εννοεί τον αγώνα με τον ΠΑΣ). Έχουμε γυρίσει όμως σελίδα κοιτάμε μπροστά και είμαι έτοιμος να αποδείξω και πάλι την αξία μου και μακάρι να γυρίσω και στα γκολ θα το χαρώ διπλά».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ
: «Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει δύσκολη έδρα. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Εμείς δουλέψαμε πολύ το τελευταίο διάστημα, προοδεύουμε σαν ομάδα και θα πάμε εκεί για να γυρίσουμε νικητές. Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου: «Στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού. Hμουν όμως δίπλα στην ομάδα, υποστήριζα τα παιδιά και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Είχαμε μια στιγμή που θέλουμε να διαγράψουμε αυτή από την ήττα από τον ΠΑΣ που πληγώσαμε τους εαυτούς μας, τον κόσμο μας, όλο τον οργανισμό του Άρη. Αμέσως μετά δείξαμε τη δυναμική μας, τον χαρακτήρα μας, βγάλαμε αντίδραση, πήραμε νίκες και αυτό δείχνει πως η ομάδα μας αξίζει και πρέπει να είναι ψηλά στη βαθμολογία».

To Top