Λόπες: «Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον Άρη, με τη μέγιστη σοβαρότητα»

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε στο Novasports.gr και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Άρη.

“Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον Άρη, αλλά και το να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Αυτό συζητάμε μεταξύ μας. Να μπούμε με τη μέγιστη σοβαρότητα στο ματς για να τα καταφέρουμε” είπε στη Nova ο παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της Ένωσης έκανε τη δική του ανασκόπηση στη σεζόν που ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής με το ματς κόντρα στον Άρη τονίζοντας: “Ήταν μια σεζόν που δεν θα την έλεγα τυπική. Αλλιώς σχεδιάζαμε στην αρχή τη χρονιά και αλλιώς κατέληξαν στο τέλος της χρονιάς.

Προσωπικά, σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους της ομάδας δεν είμαι καθόλου χαρούμενος. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που πάντα έχει μεγαλύτερους στόχους. Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους της ΑΕΚ γιατί δεν αξίζουν την ΑΕΚ που είδαν τη φετινή χρονιά και ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσουμε στην τρίτη θέση”.

Επίσης ο Λόπες δήλωσε πως: “Θα πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας από τη φετινή χρονιά και τα λάθη που έχουμε κάνει να τα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον για να εκπληρώσουμε τους υψηλούς στόχους μας”.

To Top