ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λύγισε για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2017…

Ο Άρης γνώρισε χθες στο Ηράκλειο, την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αν και το σερί έτρεχε από πολύ πιο πριν…Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την τελευταία φορά που ο Άρης, ηττήθηκε στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μέχρι και χθες απολογισμό 18-7-0 και είχαν να γευτούν την… πίκρα της ήττας, από τις 26 Μαρτίου του 2017.

Όταν και είχαν γνωρίσει την ήττα από τα Τρίκαλα εκτός έδρας με 1-0, σε ένα ματς που η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου τότε είχε «πετάξει» σπουδαία ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την δεύτερη Λαμία στο -3. Έκτοτε, μέχρι και σήμερα, μεσολάβησαν 34 ματς πρωταθλήματος, χωρίς ήττα για τους «κιτρινόμαυρους»!

Βέβαια, τα έντεκα ματς χωρίς ήττα που ακολούθησαν αυτό των Τρικάλων, δεν πρόσφεραν εν τέλει την άνοδο, που ήταν και το βασικό ζητούμενο.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» σε αυτό το διάστημα, από τον Μάρτιο του 2017 δηλαδή μέχρι και χθες, έχουν δώσει και τρία ματς για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον απολογισμό απόλυτα μοιρασμένο. Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η ήττα αυτή προήλθε από τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επί της ουσίας ήταν η μοναδική μέχρι και χθες σε επίσημο ματς για τον Άρη, όλο το προαναφερόμενο διάστημα. Αν και επρόκειτο για άλλο θεσμό.

To Top