Λύγισε η Σάκκαρη στο Ίστμπορν

Ούτε στο Ίστμπορν πανηγύρισε νίκη η Μαρία Σάκκαρη, η οποία “λύγισε” στα 3 σετ από την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και αποχαιρέτησε νωρίς το τουρνουά της Αγγλίας. Επόμενος σταθμός για την 22χρονη Ελληνίδα το Λονδίνο και το Γουίμπλεντον.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Χωρίς νίκη στην grass court season θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο φετινό Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε από την Svetlana Kuznetsova με 6-3, 3-6, 6-4, για τον 1ο γύρο του Eastbourne International.

H Σάκκαρη, που είχε ηττηθεί και από την Julia Goerges λιγότερο από μια εβδομάδα πριν για το Birmingham Classic, ήταν μπροστά με break στα πρώτα λεπτά του αγώνα, στο 2-1 και στο 3-2. Η Kuznetsova όμως ήταν πιο σταθερή στα επόμενα games και με ένα σημαντικό σερί κατάφερε να γυρίσει το σετ και να το κατακτήσει με 6-3.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο. 35 στην παγκόσμια κατάταξη, απάντησε με ένα εντυπωσιακό σερί στο 2ο σετ, αποκτώντας ένα προβάδισμα με 5-0. Η Kuznetsova μείωσε σε 5-3, 0-15, αλλά η Μαρία διατήρησε την ψυχραιμία της και με 4 κερδισμένους πόντους στη σειρά κράτησε το σερβίς της για το 6-3 και πήρε το σετ.

Στο αποφασιστικό 3ο σετ ωστόσο, το σερβίς πρόδωσε την Ελληνίδα παίκτρια, που πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν είχε τις μπάλες στα χέρια της. Έμεινε πίσω με 5-3 και κατάφερε να σβήσει 3 match points και να μειώσει σε 5-4!

Στο 10ο game πήρε ξανά τις μπάλες για να σερβίρει και βρέθηκε πίσω με 0-40. Έσωσε άλλα 2 match points, 5 συνολικά, στην 6η ευκαιρία της όμως η Kuznetsova “σφράγισε” τη νίκη της, έπειτα από 2 ώρες και 5 λεπτά παιχνιδιού.

Η Σάκκαρη θα ταξιδέψει στο Λονδίνο τις επόμενες μέρες, όπου θα προετοιμαστεί ενόψει του μεγάλου ραντεβού της grass court season, που δεν είναι άλλο από το Wimbledon. Θυμίζουμε πως πέρσι είχε φτάσει στον 3ο γύρο του βρετανικού Grand Slam.

H Kuznetsova, η οποία πέρσι ήταν στα προημιτελικά του Wimbledon, θα συνεχίσει στον 2ο γύρο του Eastbourne International, όπου θα αντιμετωπίσει την Elise Mertens.

Πηγή: tennisnews.gr

To Top