Λύθηκε ο “γόρδιος δεσμός” και για τα VAR, αλλαγή στο Καραϊσκάκη

Ελλάδα είμαστε, συμβαίνουν αυτά και στο παρά ένα μάθαμε (επιτέλους) τα κανάλια που θα μεταδώσουν το νέο πρωτάθλημα της Super League 1. Ο “γόρδιος δεσμός” λύθηκε…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Αρης συμφώνησε με τη NOVA και το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδώσει τους εντός έδρας αγώνες του την επόμενη σεζόν, ενώ η κρατική τηλεόραση ενέταξε στο πρόγραμμά της τον αυριανό αγώνα Λαμία – Παναθηναϊκός και τον μεθαυριανό Ατρόμητος – ΑΕΛ (αμφότεροι από την ΕΡΤ Sports).

H παραπάνω εξέλιξη και τα χρήματα που εξοικονομεί η ΕΡΤ από την αποχώρηση των Αρη, Παναθηναϊκού, ενδέχεται να διασώσουν ένα μέρος του πακέτου που προορίζονταν για τη Super League 2. Που ναι μεν δεν θα λάβουν οι ομάδες τις 800.000 ευρώ που ορίζονταν στην αρχική συμφωνία (δεν είχαν συμβόλαιο όπως εκείνες της μεγάλης κατηγορίας), αλλά είναι πιθανό η περικοπή να «πέσει» στο 50%, αντί του 60% που αρχικά ήθελαν από τη Μεσογείων.

Με γνώμονα τα παραπάνω, εξασφαλίστηκε και το VAR σε όλα τα ματς, αφού χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Παράλληλα, η ΚΕΔ με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως αντικαθιστά τον Τάσο Σιδηρόπουλο με τον Γιώργο Τζοβάρα για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (24/8).

Ο Σιδηρόπουλος είχε οριστεί στο συγκεκριμένο ματς ως διαιτητής VAR, ωστόσο δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο Καραϊσκάκη διότι δεν μπόρεσε να βρει εισιτήρια από την Ρόδο για να μεταβεί στην Αθήνα. Σημειώνεται πως ο Τζοβάρας, που θα αντικαταστήσει τον Σιδηρόπουλο, έχει οριστεί ως διαιτητής VAR και στο ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη την Κυριακή (25/8).

To Top