Λύσεις για να μείνουν σε… φόρμα στην Κ-17

Το προγραμματισμένο ρεπό της θα πραγματοποιήσει αυτή την Κυριακή η Κ-17, η οποία μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Δόξα Δράμας επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις την ερχόμενη εβδομάδα, φιλοξενούμενη στην έδρα της Κέρκυρας.

Ο τεχνικός των “κίτρινων” Τάσος Θέος αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει κάποιο φιλικό μέσα στο σαββατοκύριακο, κάτι που ούτως ή άλλως θα ήταν αρκετά δύσκολο να συμβεί, μια και πλέον διεξάγονται κανονικά τα πρωταθλήματα όλων των επαγγελματικών και μη κατηγοριών. Ωστόσο, για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί μία αναμέτρηση οικογενειακού χαρακτήρα με την Κ-20, προκειμένου οι παίκτες να μη χάσουν τη φόρμα τους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Χρήστος Χατζηνικολάου που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ από εβδομάδα πρόκειται να μπει σταδιακά και ο Γιώργος Βαρότσης που ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τον προσαγωγό. Τέλος, καλά νέα υπάρχουν και για τον Δημήτρη Χατζηβλασίου, που μετά τη χεορουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, αναμένεται να αρχίσει και πάλι να “πατάει χόρτο” περί τα τέλη Ιανουαρίου, με το πρόγραμμα αποθεραπείας του αρχικά να περιλαμβάνει μόνο κολύμπι.

Ακόμη, στο προσεχές ματς με τους Φαίακες θα δώσει το “παρών” και ο Νίκος Ζήσης που εξέτισε την ποινή του, κάτι που όμως δε θα συμβεί με την περίπτωση του Παναγιώτη Βαλαή που θα παραμείνει τιμωρημένος για μία ακόμα αγωνιστική.

To Top