Λύσεις εκ των έσω σκέφτεται ο Καλαϊτζίδης

Η αναβολή της 3ης αγωνιστικής έδωσε την ευκαιρία στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να δουλέψει πάνω στο υπάρχον ρόστερ και να πετύχει το απόλυτο “μπόλιασμα” των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών με το ρόστερ που προϋπήρχε και ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Παρά το μεταγραφικό ντεμαράζ των τελευταίων ημερών της μεταγραφικής περιόδου (για τους ελεύθερους παίκτες) υπάρχουν θέσεις που αυτή τη στιγμή δεν έχουν ενισχυθεί, όπως θα ήθελε και ο 57χρονος τεχνικός.

Για τον λόγο αυτό προσανατολίζεται σε λύσεις εκ των έσω, καθώς του δίνεται αυτή η δυνατότητα με τις πολλές επιλογές που έχει πλέον στην διάθεση του.

Μία από αυτές τις κινήσεις είναι η τοποθέτηση του Ηλία Προβατίδη στα χαφ, καθώς η συγκεκριμένη θέση στερείται εμπειρίας σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Έλληνα προπονητή. Ο έμπειρος μέσος, παρότι δεν είναι η φυσική του θέση έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για να αποδώσει, κάτι που απέδειξε στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και κυρίως στο δίτερμα τακτικής.

Μία ακόμα θέση για την οποία έχει σκεφτεί διάφορα ο τεχνικός του Άρη και δεν αποκλείεται σύντομα να προχωρήσει σε δοκιμές, κάτι που ακόμα δεν έχει αποφασίσει, είναι αυτή του δεξιού μπακ.Εκεί όπου υπάρχουν μόνο οι επιλογές του Ψυχογιού και του νεαρού Ντούγκα. Πρόκειται για θέση νευραλγικής σημασίας, καθώς η αμυντική γραμμή είναι αυτή που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία του φετινού Άρη.

Σημαντικός θα είναι παράλληλα και ο ρόλος του Μάουρο Πόι εφόσον βρει τα πατήματα του και δηλώσει βροντερό παρών.Η θέση του δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, καθώς αναμένεται να καλύψει πολλές θέσεις στην επίθεση της ομάδας, καθώς διαθέτει και την εμπειρίας αλλά και την ικανότητα για κάτι τέτοιο.

To Top