ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λύση συνεργασίας με τους προπονητές του γυναικείου ποδοσφαίρου

Το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους προπονητές της ομάδας, Γιώργο Σπυριδωνίδη και Σάκη Παπαδίνα εξαιτίας επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Άρης ανακοινώνει ότι ο προπονητής κ. Γιώργος Σπυριδωνίδης καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του κ. Σάκης Παπαδίνας αποτελούν κοινή συναίνεση εδώ και λίγη ώρα παρελθόν από την ομάδα μας λόγω κάποιων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Ο κ. Γιώργος Σπυριδωνίδης και ο κ. Σάκης Παπαδίνας αποτέλεσαν εκ των μακροβιότερων προπονητών που πέρασαν από το τμήμα μας αφού καθοδήγησαν την ομάδα μας για περίπου 2,5 χρόνια.

Ανέλαβαν τις τύχες του Άρη σε δύσκολες στιγμές και με πολύ σκληρή δουλειά και με μεγάλη προσήλωση στο στόχο που είχε θέση ο σύλλογος αντεπεξήλθαν στο έπακρο.

Έβαλαν τις βάσεις και η ανοδική πορεία του τμήματος μας και τα αποτελέσματα δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την δουλειά τους.

Άπαντες στην οικογένεια του Άρη αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο και προπονητή Γιώργο Σπυριδωνίδη κι τον συνεργάτη του Σάκη Παπαδίνα, για όσα πρόσφεραν και όσα πέτυχαν με την ομάδα μας.

Ο Α.Σ. Άρης και ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος κ. Βαγγέλης Βουτσάς εύχονται καλή συνέχεια και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

To Top