Λύση… 100.000 ευρώ προ των πυλών στο βόλεϊ του Άρη και επιστροφή στο Αλεξάνδρειο

Πολύ σημαντική μέρα για το μέλλον του «κιτρινόμαυρος» τμήματος βόλεϊ ανδρών είναι η Τετάρτη. Οι διοικούντες το ΤΑΑ έχουν ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού με αντιπροσωπεία χορηγού εταιρείας που είναι έτοιμη να βάλει στον Άρη ποσό που φθάνει τα 100 χιλιάδες Ευρώ.

Την είδηση μετάδωσε η Nova αναφέροντας ακόμη τα εξής:

“Το μεσημέρι της Τετάρτης λοιπόν αντιπροσωπεία της διοίκησης του τμήματος θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της επιχείρησης «LASER & Οφθαλμός» που έχει έδρα την Καλαμαριά και πραγματεύεται με οφθαλμολογικά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr όλα είναι έτοιμα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές με τα ευχάριστα νέα να φέρνουν άνεμο αισιοδοξίας τόσο στον προπονητή Γιάννη Μέλκα όσο και στους παίκτες που δείχνουν διατεθειμένοι να παραμείνουν στην ομάδα από τη στιγμή που έχουν πάρει υποσχέσεις ότι θα εξοφληθούν τα περσινά δεδουλευμένα. Μια ακόμη είδηση που αφορά στο τμήμα του Άρη είναι η επιστροφή στο Αλεξάνδρειο μετά από 8 χρόνια.

Οι διοικούντες το «κιτρινόμαυρο» ΤΑΑ θα επιστρέψουν την ομάδα στην φυσική της έδρα, στο Αλεξάνδρειο, μετά τη σεζόν 2007-2008. Μετά από περιπλάνηση 7 χρόνων σε Βασιλικά και Μίκρα οι άνθρωποι του Άρη μεταφέρουν την ομάδα σε μεγάλο γήπεδο ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Επίσης στόχος της διοίκησης είναι η φιλοξενία στο Αλεξάνδρειο του φάιναλ φορ του League Cup κάτι που θα φέρει επιπλέον έσοδα στο ταμείο”.

To Top