ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λύσσελης: «Νιώθω γεμάτος γιατί κάνω αυτό που αγαπώ»

Συνέντευξη στο Aris Basketball Academy έδωσε ο παίκτης του παιδικού τμήματος, Δημήτρης Λύσσελης.

Αναλυτικά:

Πώς ξεκίνησε η ενασχόληση σου με το μπάσκετ;

«Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό ξεκίνησε στα 6 μου χρόνια, καθώς γράφτηκα σε μια ομάδα κολύμβησης για περίπου ένα χρόνο. Μετά πήγα σε μια ομάδα στίβου για δυο χρόνια ώσπου αποφάσισα να γραφτώ στην ομάδα μπάσκετ της γειτονιάς μου και να γίνει το άθλημα αυτό κομμάτι της ζωής μου».

Πώς ένιωσες όταν σου έγινε πρόταση να έρθεις στην ομάδα του Άρη;

«Ενθουσιάστηκα με την πρόταση που μου έγινε από τον Άρη, καθώς το μπάσκετ είναι το πάθος μου και το θεώρησα μεγάλη ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα μεγάλο σύλλογο με ακόμη μεγαλύτερη ιστορία. Εκεί θεώρησα πως μου δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία να βελτιωθώ στο άθλημα».

Πόσο διαφορετική είναι η καθημερινότητα σου πλέον; Σου περισσεύει καθόλου χρόνος με το σχολείο, το διάβασμα και τις προπονήσεις;

«Γενικά το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι πολύ γεμάτο. Το σχολείο και τα μαθήματά μου είναι πολύ απαιτητικά όπως και οι προπονήσεις. Βέβαια σε αυτό το χρονικό διάστημα προσθέτονται και οι μετακινήσεις μου στο γήπεδο. Αν και δε έχω ιδιαίτερα ελεύθερο χρόνο νιώθω γεμάτος γιατί κάνω αυτό που αγαπώ».

Ποια είναι τα αγωνιστικά προτερήματά σου και τι πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιώσεις περισσότερο;

«Πιστεύω πως τα προτερήματά μου είναι το ύψος μου, η καλή μου άμυνα και η διάθεσή μου να δουλέψω. Θεωρώ πως χρειάζομαι αρκετή δουλειά στην μυϊκή μου συναρμογή και να γίνω πιο αποφασιστικός και μαχητικός μέσα στο γήπεδο. Η επιθυμία μου για σκληρή δουλειά και η βοήθεια από τους προπονητές μου θα με κάνουν έναν πιο ολοκληρωμένο παίκτη».

Πώς πάει η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος; Πιστεύεις έχετε διορθώσει τα λάθη σας;

«Η προπόνηση και η σκληρή δουλειά συνεχίζεται και παράλληλα είμαστε μια πολύ καλά δεμένη ομάδα που δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε να το δείχνουμε αυτό και εκτός παρκέ. Όσο για τα λάθη που κάναμε φροντίζουμε να προσπαθούμε να τα διορθώνουμε συνεχώς για να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια».

Ποια είναι τα όνειρα σου εντός και εκτός παρκέ;

«Όνειρό μου είναι να παίξω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο αλλά και να μπορέσω να σπουδάσω σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αμερικής. Θα ήθελα αν μπορούσα να συνδυάσω το επάγγελμα με τον αθλητισμό».

Αγαπημένος παίκτης: Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αγαπημένος αριθμός: 16

Αγαπημένος προορισμός: Παραλία Οφρυνίου

Αγαπημένο μότο: «All the days that you wake up you got one job, and that’s to get better every single day»

To Top