Λύτρωσε την Τότεναμ ο Κέιν και έφτασε τα 150 γκολ στην Premier League!

Με γκολ του Κέιν στο 88′ έπειτα από πολλές αποτυχημένες απόπειρες της Τότεναμ στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μουρίνιο πέρασε με τεράστια δυσκολία από το «Χόθορνς» με το 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ. Ασταμάτητος ο Άγγλος στράικερ, έφτασε στα 150 γκολ στην Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Γούεστ Μπρομ που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 20’ με τον Γκραντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μόλις δυο επαφές με την μπάλα στα αντίπαλα καρέ και μόλις μια τελική σε ολόκληρο το 45λεπτο!

Στη συνέχεια η Τότεναμ δημιούργησε πολλές φάσεις χωρίς όμως να έρθει το γκολ. Ωστόσο στο 88’ από τρομερή σέντρα του Ντόχερτι, ο Κέιν βρέθηκε εκεί που έπρεπε για να πάρει την κεφαλιά και να σκοράρει για το τελικό 1-0 που λύτρωσε τους φιλοξενούμενους.

Γουέστ Μπρομ: Τζόνστον, Φέρλονγκ, Αγιάζι, Μπάρτλεϊ, Ο’Σέι, Τάουνσεντ, Γκάλαχερ, Λίβερμορ, Κροβίνοβιτς, Ρόμπινσον (67′ Ντιανγκανά), Γκραντ (84′ Φίλιπς).

Τότεναμ: Γιορίς, Ντόχερτι, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Σισοκό (79′ Βινίσιους), Χόιμπιεργκ, Μπέιλ (78′ Λούκας), Ντομπελέ (64′ Λο Σέλσο), Σον, Κέιν.

To Top