Λώλης: “Θα κοιτάξουμε τον Άρη στα μάτια, δεν υπολογίζουμε ονόματα”

O Aλέξανδρος Λώλης τόνισε στην κάμερα του Novasports ότι στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι μόνο εν μέρει ικανοποιημένοι από την ισοπαλία στο Αλκαζάρ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σ’ αυτό θέλουμε τους 3 βαθμούς. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια, όπως κάναμε και στο «Βικελίδης» που κοιτάξαμε στα μάτια τον Άρη, είχαμε προηγηθεί με 2-0 και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους 3 βαθμούς. Εκεί φύγαμε πικραμένοι. Θα προσπαθήσουμε όμως αυτή τη φορά να σκοράρουμε, να κρατήσουμε το μηδέν και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Για το ότι θα είναι ένα ανοιχτό ματς: «Ο Άρης έχει δείξει ότι είναι καλός στα εκτός έδρας, ασχέτως που έχασε στη Λαμία, που ήταν και η πρώτη του ήττα εκτός έδρας. Ας ελπίσουμε να κάνει άλλη μία ήττα μ’ εμάς στο γήπεδό μας. Εμείς θα κοιτάξουμε τον Άρη στα μάτια και θα προσπαθήσουμε για τους 3 βαθμούς. Δεν υπολογίζουμε ονόματα και βαθμολογική θέση, αλλά μόνο τους πόντους».

Για την αίσθηση που φεύγουν από το Αλκαζάρ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κατά διαστήματα ήμασταν καλύτεροι, γι’ αυτό μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα με το οποίο φεύγουμε από το Αλκαζάρ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και όποιος έβρισκε πρώτος δίχτυα θα έπαιρνε το αποτέλεσμα πιθανότατα. Δυστυχώς δεν βάλαμε το γκολ, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που κρατήσαμε το μηδέν και προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι»

Για το ότι πήγε πιο συντηρητικά: «Όπως σε κάθε παιχνίδι προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν, άλλες φορές το καταφέρνουμε, άλλες όχι. Πάντα όμως θέλουμε και να σκοράρουμε, είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε, αλλά ο αντίπαλος έπαιξε καλή άμυνα. Δεν μας έκατσε το γκολ, αυτά έχει το ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι ευχαριστημένοι με το μηδέν στην άμυνα: «Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα κρατάμε το αποτέλεσμα, αλλά πιο πολύ είναι θέμα τύχης αυτό».

To Top