Λώτσος: “Καμία πρόταση για Βεζένκοφ, Μποχωρίδη”

Ο εκπρόσωπος του Σάσα Βεζένκοφ και του Λευτέρη Μποχωρίδη, Νίκος Λώτσος επανέλαβε πως δεν υπάρχει πρόταση για κανέναν εκ δύο παικτών, διαψεύδοντας ουσιαστικά και τον πατέρα Βεζένκοφ, αλλά και τους Τούρκους, που έγραψαν χθες για συμφωνία μεταξύ Άρη και Εφές.

Ο Λώτσος μίλησε στον “Sentra FM” και τόνισε:

Για το δημοσίευμα που μιλά για πρόταση της Αναντολού Εφές στον Βεζένκοφ: «Δεν υφίσταται πρόταση από την Εφές. Υπάρχει ενδιαφέρον, απ’ όσο γνωρίζω, όπως και από άλλες ευρωπαϊκές και ελληνικές ομάδες. Στην παρούσα φάση, η θέση του παίκτη που μου την ανέφερε και χθες που είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία από τη Βουλγαρία όπου βρίσκεται για να παραλάβει το βραβείο που πήρε ως καλύτερος νέος παίκτης της χώρας, ήταν η ίδια θέση που μου είχε πριν πάει στη Βουλγαρία. Πρώτα θέλει να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στον Αρη, γιατί η σκέψη του είναι να συνεχίζει για ένα χρόνο στον Αρη.

Βέβαια έχουμε δρόμο ακόμα, είτε για τα διοικητικά είτε και για τον προπονητή. Καταλαβαίνετε ότι αυτά είναι θέματα που δεν μπορούν να λυθούν μέσα σε μία μέρα.

Γι’ αυτό υπάρχει η απόφαση του παίκτη να περιμένει να δει. Ο Αρης είναι η πρώτη του επιλογή, αλλά θέλει να δει αν οι συνθήκες του επιτρέπουν να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Αρη.

Ενας λόγος που κάποιο ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από ομάδες δεν εξελίσσεται σε πρόταση είναι ότι και εμείς δεν πιέζουμε για να μετατραπεί το ενδιαφέρον σε πρόταση».

Για τον Μποχωρίδη: «Για τον Λευτέρη δεν υπάρχει εξέλιξη. Ετοιμάζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο να συμμετάσχει στο καμπ του Τρεβίζο που είναι για τους παίκτες που είναι υποψήφιοι για το φετινό ντραφτ.

Ανάλογα με το πώς θα πάει θα δούμε αν θα μείνουμε στο ντραφτ ως τις 16 Ιουνίου που είναι η προθεσμία ή αν θα αποχωρήσουμε και θα μπει την επόμενη χρονιά στο ντραφτ, αφού το επιτρέπει η ηλικία του.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο και αυτός περιμένει να δει τις εξελίξεις και φυσικά υπάρχει βέβαια πάντα η θέληση ή μη του Αρη να τον παραχωρήσει τουλάχιστον αυτή τη στιγμή».

 

To Top