ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λώττας: “Δέθηκα με τον Άρη, δίκαια στην Ευρώπη, αξίζει να πάρει έναν τίτλο”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Αριστείδης Λώττας και νυν του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας του και μίλησε για τους κιτρινόμαυρους.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για τον Ολυμπιακό Βόλου είπε:

Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά,πετύχαμε τον στόχο που είχαμε από την αρχή, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ανεβάσουμε την ομάδα.

Για το ότι είχε περισσότερες από 15 ασίστ:

Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, είναι καμία ομαδική δουλειά, ένας συνδιασμός πραγμάτων τον οποίο έχουμε δουλέψει.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την σεζόν του:

Νομίζω ότι έκανα μια γεμάτη σεζόν και βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της.

Για το αν πρόκειται να παραμείνει στον Ολυμπιακό Βόλου:

Έχουμε κάνει μια κουβέντα με τους ανθρώπους, βλέπετε και εσείς τι επικρατεί στην αναδιάρθρωση, τώρα περιμένουμε τις εξελίξεις για δούμε την συνέχεια.

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση, να μην ξέρουμε τι θα συμβεί σε ένα μήνα και να είναι όλα στον αέρα. Έτσι αυτή η κατάσταση όπως ξενερώνει τις ομάδες, ξενερώνει και εμάς,μ τους ποδοσφαιριστές.

Για το αν παρακολουθούσε τον Άρη:

Φυσικά και παρακολουθούσα την ομάδα, όποιος περνάει από αυτήν την ομάδα δεν γίνεται να μην δεθεί.  Μιλούσα και με τα παιδιά που ήμουν και εγώ στην προηγούμενη χρονιά.

Ο Άρης έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, μια κοιλιά ,και μετά με τον Σάββα Παντελίδη πέτυχε τον στόχο του και ανά περιόδους έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Για τον Δεληζήση:

Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός χαρακτήρας, και ποδοσφαιριστής. Τώρα κάποιοι που ήθελαν να κ;κατακρίνουν τον Γιώργο ήταν λάθος. Έπρεπε πρώτα να δείξει τι μπορεί να κάνει, το έδειξε και άξια πήρε το νέο του συμβόλαιο, το άξιζε 100%.

Για το αν ο Άρης ήταν μια ομάδα που άξιζε να την δεις να παίζει:

Μόνο και μόνο η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος, και με το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο αξίζει να κάτσεις να δεις αυτήν την ομάδα, η οποία βγήκε δίκαια στην Ευρώπη.

Και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια -αν όχι τον επόμενο- θα αξίζει να πάρει έναν τίτλο.

Για την συνέχεια:

Έχει ταλαιπωρηθεί ο κόσμος, φέτος ήρθε λίγο στα ίσια του, αλλά νομίζω ότι ένας τίτλος θα απαλύνει τις πληγές του παρελθόντος

Για τον Σάββα Παντελίδη:

Νομίζω ότι ο κόουτς έχει την εμπειρία για να φτιάξει ένα ρόστερ που μπορεί να το φέρει βόλτα, να διαχειρίζεται τους παίκτες για να είναι έτοιμοι για τρεις διοργανώσεις ταυτόχρονα.

Για το τι κρατάει από την δική του χρονιά με τον Άρη:

Αυτό που έχει βγει και προς τα έξω ήταν πως όλοι ήμασταν μια οικογένεια, μια γροθιά, και με την βοήθεια του κόσμου πήραμε την άνοδο.

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άρη:

Τώρα νομίζω ότι δεν γίνεται, για να είμαστε και ρεαλιστές, έχει ανέβει ο πήχης.

Για το ότι έχει φύγει από τον Άρη σαν φίλος:

Νομίζω ότι πλέον είμαι φίλος της ομάδας, την παρακολουθώ και θα την παρακολουθώ, δεν γίνεται να μην δεθείς με τον κόσμο και την ομάδα αυτήν, έστω και για έξι μήνες.

To Top