ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάγγος: “Την υπεροχή την είχε ο Άρης, ευχόμαστε να επιστρέψει στη φυσική του θέση”

Ο προπονητής της Αναγέννησης, Γιάννης Μάγγος, μίλησε μετά το τέλος του ματς, αναλύοντας τον τρόπο που παρατάχθηκε η ομάδα του κόντρα στον Άρη, προκειμένου να πάρει το θετικό γι αυτούς αποτέλεσμα.

“Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Ομάδες που πάνε για άνοδο έκαναν στραβοπατήματα. Θεωρώ ότι  Άρης έχει το καλύτερο ποιοτικό ρόστερ με έναν έμπειρο καταξιωμένο προπονητή. Τα λόγια είναι περιττά για τον κ. Αναστόπουλο” είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Από τη στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής δεν υπάρχουν ονόματα. Ήμασταν έτοιμοι για το τι θα ακολουθήσει σήμερα. Θεωρώ ότι την υπεροχή την είχε ο Άρης. Στο αμυντικό ματς  δεν δεχθήκαμε κάποια μεγάλη φάση.

Τους δώσαμε τον χώρο, γιατί το θέλαμε. Αν παίζαμε ψηλά, θα το πληρώναμε. Το γκολ του Άρη μπήκε από ένα μπέρδεμα δικό μας, χάσαμε τα μαρκαρίσματα. Ανταπεξήλθαν οι παίκτες μου απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, ειδικά στην έδρας μας, να μας δίνει ώθηση και κουράγιο. Η Α΄Εθνική έχει ανάγκη τον Άρη και του ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα στη φυσική του θέση”.

To Top