ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάγεψε η Κιόση, το γιόρτασαν οι Ακαδημίες (photos)

Μία πολύ όμορφη γιορτή διοργάνωσαν σήμερα το πρωί οι ιθύνοντες των ακαδημιών του γυναικείου βόλεϊ του Άρη στο γήπεδο κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης», παρουσία της αρχηγού της Εθνικής ομάδας των γυναικών, Ελένης Κιόση, ενώ στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά.

Η Θεσσαλονικιά αθλήτρια «έκλεψε» κυριολεκτικά την παράσταση, με τις μικρές αθλήτριες να την «πολιορκούν» με ερωτήσεις για περισσότερο από μισή ώρα, με την ίδια ν΄ απαντά με ευχαρίστηση σε όλες!

Στο τέλος, μάλιστα, «πνίγηκε» κυριολεκτικά στις αγκαλιές τους, έπαιξε για λίγο μαζί τους και τους έδωσε αυτόγραφα.

akadimies-8 akadimies-10

Το παρών έδωσε και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιάννης Γιαννάκης, που δήλωσε σχετικά στο PRESSARIS: «Σήμερα κλείσαμε μ΄ έναν όμορφο τρόπο τη χρονιά μας. Δεσμευόμαστε και υποσχόμαστε πως το διάστημα που μεσολαβεί πλέον μέχρι την επανέναρξη των υποχρεώσεων των τμημάτων εμείς θα το εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο για να βελτιώσουμε και να καλυτερεύσουμε το κομμάτι των ακαδημιών», ενώ προσέθεσε ότι:

«Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στην Ελένη Κιόση, που αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκλησή μας και ήρθε και μίλησε με αγάπη στα παιδιά της ομάδας μας. Παίκτριες με το ήθος της Κιόση πρέπει ν΄ αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για τις νέες αθλήτριες».

akadimies-2 akadimies-9 aris-2 aris-3

akadimies-1 akadimies-3 akadimies-4

To Top