ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάγκας Άρης! “Πάτησε” (0-2) την ΑΕΚ με φοβερή εμφάνιση και επέστρεψε στην δεύτερη θέση! (videos)

Παλικαρίσια εμφάνιση του Άρη, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ, “εξαφάνισε” αγωνιστικά την ΑΕΚ από το γήπεδο, την κέρδισε με 0-2 και επέστρεψε στην 2η θέση της βαθμολογίας! Τεράστια εμφάνιση του Ροζ, πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα, έσωσε τον Άρη από την ισοφάριση στο 70΄, στην μοναδική καλή προσπάθεια της ΑΕΚ, σε όλο τον αγώνα! Το “κερασάκι”, ο Σίλβα με φοβερή ενέργεια και τελείωμα στο 90΄! Άριστα στημένος ο Άρης από τον Άκη Μάντζιο, κέρδισε κατά κράτος, τον Μανόλο Χιμένεθ.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ…

Με 4-2-3-1 ο Άρης. Στο τέρμα ο Κουέστα, με τον Σούντγκρεν δεξιά και τον Σάκιτς αριστερά στην άμυνα. Δεληζήσης και Ροζ στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή, ο Τζέγκο με τον Σάσα, ενώ ο Μπερτόγλιο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μαντσίνι. Στα δύο άκρα της επίθεσης, ο Ματέο με τον Γκάμα.

Με 4-3-3 η ΑΕΚ. Αθανασιάδης στο τέρμα, αριστερά ο Λόπες, δεξιά ο Ραντόνια και στόπερ, οι Λάτσι και Νεντελτσεάρου. Σιμόες, Σιμάνσκι και Κίστιτσιτς στα χαφ, με τον Αλμπάνη αριστερά, τον Γκαρσία δεξιά και κορυφή τον Ανσαριφάρντ.

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΡΗ!

Ιδανικό πρώτο ημίχρονο για τον Άρη, που τακτικά ήταν άριστα στημένος, “έσβησε” τους Λιβάι Γκαρσία και Ανσαριφάρντ, παίρνοντας και το προβάδισμα στο γκολ, με γκολ του Λίντσεϊ Ροζ στο 29΄.

Η ΑΕΚ απείλησε πρώτη στο 5΄, με τον Ανσαριφάρντ το σουτ του οποίου μπλόκαρε εύκολα ο Κουέστα, με τον Άρη να παίρνει μετά τα ηνία του αγώνα. Πρώτη σημαντική ευκαιρία της ομάδας του Άκη Μάντζιου, στο 9΄, με τον αμαρκάριστο από τα αριστερά Γκάμα να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αθανασιάδη. Στο 13΄, ο Σάσα βρήκε λίγο χώρο, αλλά το σουτ του από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, κατάληξε ψηλά άουτ!

Η υπεροχή του Άρη, μετουσιώθηκε σε γκολ στο 29΄. Στο πρώτο κόρνερ του αγώνα, ο Γκάμα βρήκε τον Δεληζήση που έκανε την κεφαλιά, με τον Αθανασιάδη να μην διώχνει καλά και ο Ροζ, με πλασέ άνοιξε το σκορ, 0-1!

ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία χαμένη για τον Άρη! Από την πίεση του Σάσα, ο Βραζιλιάνος κέρδισε την μπάλα από τον Μάνταλο, στο ύψος της μεγάλης περιοχής έδωσε στον Μπερτόγλιο, που αντί να τελειώσει την φάση και να πετύχει το 0-2, γύρισε, χωρίς να βρει κάποιον συμπαίκτη του!

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, στο 66΄! Γύρισμα του Γκάμα, άφησε ο Σάσα, ο Ματέο μπήκε στην μικρή περιοχή, με το δεξί από πλάγια, πλάσαρε, αλλά ο Αθανασιάδης με το στήθος, παραχώρησε το κόρνερ!

Στο 70΄, ο Μαχαίρας έκανε το σουτ, ο Κουέστα έπεσε, την βρήκε με τα δάχτυλα και την έστειλε στο δοκάρι! Στην συνέχεια της φάσης, φοβερό τάκλιν του Ροζ, γλίτωσε τον Άρη από την ισοφάριση!

Στο 90΄, ο Σίλβα άδειασε την άμυνα της ΑΕΚ και με φοβερή ενέργεια, πέτυχε το 0-2, τελειώνοντας το ματς! Ο Άρης επέστρεψε στην 2η θέση της βαθμολογίας, με φοβερό “διπλό” στο ΟΑΚΑ.

 

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Λόπες, Ραντόνια (46΄Νταντσένκο), Λάτσι, Νεντελτσεάρου, Σιμόες (46΄Μάνταλος), Σιμάνσκι (79΄Τάνκοβιτς), Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης (46΄Μαχαίρας), Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (59΄Ολιβέιρα)

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα (84΄Κάτσε), Μπερτόγλιο (74΄Σίλβα), Γκάμα (84΄Μπρούνο), Ματέο (84΄Ματίγια), Μαντσίνι (67΄Μάνος)

Διαιτητής: Τρεϊμάνις, Βοηθοί: Γκουντερμάνις-Σπαζόνικοφς, VAR: Ντιεπέρινκ, ΑVAR: Τριανταφύλλου, 4ος: Βάτσιος

To Top