“Μάγκας” ο Άρης!Έκανε την ανατροπή, πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ!

Μεγάλη ανατροπή για τον Άρη απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, εντούτοις, κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι στο τάιμ μπρέικ και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Σπύρος Φίνος μετά την Παναχαϊκή και το Παμβοχαϊκό πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και απέναντι στην ΑΕΚ και κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό του, καθώς από τη μέρα που ανέλαβε μόνο νίκες μετράει στο ενεργητικό του.

Ο Άρης έμεινε στα αποδυτήρια στο πρώτο σετ, βρέθηκε από την έναρξή του πίσω στο σκορ, με 5-1 και 12-5. Με τον Τάσο Γάτση στο σερβίς και δύο συνεχόμενους άσσους μείωσε σε 15-10, η ΑΕΚ όμως κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και να πάρει το σετ με 25-19. Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο σετ με τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης να έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους και να το κατακτούν με 28-26. Οι παίκτες του Σπύρου Φίνου παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 16-12 και 21-17 κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ και να ισοφαρίσουν σε 1-1 σετ.

Νωθρός μπήκε και στο τρίτο σετ ο Άρης και βρέθηκε από πολύ νωρίς να «κυνηγάει» το σκορ. Η ΑΕΚ τελικά πήρε το σετ με 25-20 και έκανε το 2-1 στο παιχνίδι. Έδειξε ποιος είναι ο Άρης του τέταρτου σετ και θυμίζοντας κατά διαστήματα την ομάδα των δύο τελευταίων αγωνιστικών με καλό μπλοκ, οργανωμένες επιθέσεις, πολύ καλή άμυνα κατάφερε με σκορ 25-19 να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο πέμπτο σετ προηγήθηκε με 2-0, 4-2, 5-3 και 7-5. Ο Άρης με έναν ακόμη άσσο του Γάτση έφερε το παιχνίδι στο 7-7, ενώ με άουτ επίθεση των φιλοξενούμενων πήρε κεφάλι στο σκορ με 8-7. Άσσος του Γιάννη Κυριακίδη έδωσε προβάδισμα δύο πόντων στους γηπεδούχους (11-9) και σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Η ΑΕΚ ισοφάρισε (11-11) όμως μπλοκ του Γάτση έστειλε το παιχνίδι στο 14-11 για να λήξει τελικά με  15-12 για τον Άρη.

Πηγή: www.arisac.gr

To Top