“Μάθημα για εμάς η ήττα από τον Άρη-Έχουμε το πάνω χέρι και πρέπει να το διατηρήσουμε”

Ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Χρήστος Ρούτσης μίλησε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για το ντέρμπι του “Ανθή καραγιάννη”, τονίζοντας πως οι Σερραίοι έχουν το πλεονέκτημα και πρέπει να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε στη “Metrosport”:

Για το παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι μια ολόκληρη χρονιά για μας, κρίνονται οι κόποι όλης της σεζόν. Πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι προκειμένου να πάρουμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς».

Για τις απουσίες: «Τις τελευταίες αγωνιστικές έχουμε μάθει να ζούμε με τις απώλειες βασικών ποδοσφαιριστών και με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Άρη τα έχουμε καταφέρει. Έτσι πρέπει να γίνει και την Κυριακή κόντρα στην Καβάλα».

Για το αν το αποτέλεσμα τους γεμίζει άγχος: «Δεν μας απασχολεί αυτό. Εμάς στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και γι’ αυτή παίζουμε. Είμαστε έναν πόντο πιο πάνω στην βαθμολογία, έχουμε το πάνω χέρι και πρέπει να το διατηρήσουμε μέχρι το τέλος προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας για τον οποίο παλεύουμε από την αρχή της σεζόν».

Για το τι φοβάται από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό. Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν ένα πάθημα για εμάς, από το οποίο μάθαμε πολλά».

Για τον κόσμο της ομάδας του: «Είναι ένα μεγάλο ατού για εμάς ο κόσμος, όπως ήταν πάντα άλλωστε. Ανέκαθεν βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και την στηρίζει δυναμικά. Τον περιμένουμε να είναι κοντά μας, να μας δώσει δύναμη και να μας βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

 

To Top