Μάικλ Τζόρνταν στο ABC: “Ξέραμε ότι ήταν ο τελευταίος μας χορός”

Σε ρυθμούς… “The Last Dance” κινείται και ο Μάικλ Τζόρνταν, που φιλοξενήθηκε σε φημισμένη εκπομπή των ΗΠΑ λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του σε ESPN και Netflix.

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του “The Last Dance” (την Κυριακή θα μεταδοθεί από το ESPN και απο τη Δευτέρα θα είναι διαθέσιμο στο Netflix), ο Μάικλ Τζόρνταν περιμένει κι εκείνος με αγωνία τις αντιδράσεις του κόσμου που κατά εκατοντάδες εκατομμύρια θα παρακολουθήσουν τον τελευταίο του χορό με τους Σικάγο Μπουλς. Ο MJ φιλοξενήθηκε την Πέμπτη (16/4) στην εκπομπή Good Morning America του δικτύου ABC και παραδέχθηκε ότι από το ξεκίνημα της σεζόν 1997/98 οι Μπουλς γνώριζαν ότι θα διαλυθούν στο τέλος της χρονιάς.

“Μπήκαμε σε εκείνη τη σεζόν γνωρίζοντας ότι πλησίαζε το τέλος. Ξεκινήσαμε με τον Τζέρι Κράουζε να λέει στον Φιλ Τζάκσον ότι δεν θα γυρίσει ακόμη κι αν έκανε το 82-0. Χωρίς εκείνον, εγώ δεν θα έπαιζα. Ο Φιλ μας είπε πάμε για τον τελευταίο χορό και έτσι έγινε. Ξέραμε ότι ερχόταν το τέλος και φροντίσαμε να γίνει με τον σωστό τρόπο” ήταν τα πρώτα λόγια του MJ.

“Στα κολεγιακά μου χρόνια χρειαζόμουν 60 δολάρια για τον λογαριασμό του τηλεφώνου και είχα μόνο 20 στον λογαριασμό μου. Τα παιδιά μου γελάνε όταν τους δείχνω τι χρησιμοποιούσαμε τότε. Δεν είχαμε Instagram και Twitter, κάθε μέρα μάθαινες κάτι, έβλεπες τους φίλους και την οικογένειά σου, έγραφες γράμματα. Η μητέρα μου κράτησε όλα τα γράμματά μου. Οι γονείς μου δούλεψαν σκληρά, η δουλειά έγινε μέρος της φύσης μου και αυτό έμαθα και στα παιδιά μου. Επίσης, δεν θα ήμουν εδώ αν δεν υπήρε ο Λάρι Μπερντ, παλεύαμε σε κάθε αγώνα” πρόσθεσε ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς.

To Top