Μάλντροου: “Δυνατά και ενωμένα για την πρώτη νίκη” (video)

Ο Σαμ Μάλντροου περιμένει από τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του να παίξουν ενωμένοι κόντρα στη Ρουντούπις, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γιούροκαπ, για να φτάσουν στην πρώτη νίκη τους στην διοργάνωση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ – σέντερ του Άρη υπογράμμισε πως “μας περιμένει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε σκληρά, να είμαστε ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Δεν είχαμε ασχοληθεί με τη Ρουντούπις γιατί είχαμε τον αγώνα με τον Ίκαρο, αλλά δεν με προβληματίζει το στιλ μπάσκετ που παίζει η ομάδα αυτή από όσα μου έχουν πει. Θα τους αναλύσουμε, θα μας εξηγήσει ο κόουτς τι πρέπει να κάνουμε και αν είμαστε εμείς ενωμένοι σαν ομάδα, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, που γίνεται ακόμα πιο σημαντικό από το γεγονός ότι χάσαμε στη πρεμιέρα στην έδρα μας και πρέπει να καλύψουμε αυτή την ήττα”.

Ρωτήθηκε αν οι δύο αγώνες την βδομάδα θα βοηθήσουν την ομάδα και απάντησε πως “προσωπικά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ να βρούμε ρυθμό, ειδικά εμάς που είμαστε νέοι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όσο περισσότερα παιχνίδια παίζουμε, τόσο το καλύτερο…”.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Σαμ Μάλντροου για τον αγώνα με τη Ρουντούπις:
{youtube}P8IRKinJ0h4|640|360|1{/youtube}

To Top