ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάνατζερ Γέφτοβιτς: “Ολα είναι ανοιχτά, έχουμε προτάσεις, αλλά πρώτα ο Αστέρας”

Ο εκπρόσωπος του Μίλαν Γέφτοβιτς, Ιβάν Ντούτιτς, φιλοξενήθηκε σε ιστοσελίδα της Σερβίας και μίλησε για τον πελάτη του, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και τον Άρη.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά, όσα είπε στην sportske.net: 

“Είχα μια συζήτηση με τους ανθρώπους του Αστέρα και θα μιλήσουμε ξανά λίγο πριν αρχίσει η προετοιμασία. Από τον Αστέρα μου είπαν ότι θέλουν να τον δουν στην ομάδα γιατί φέτος δεν πήρε ευκαιρίες. Δεν θέλω πω ότι έκαναν λάθος, αλλά ίσως και να έκαναν. Δούλεψε σκληρά, ήταν ήσυχος κι όταν του δόθηκαν οι ευκαιρίες έδειξε ποιος είναι».

Για το ενδιαφέρον του Άρη, είπε: «Θα δούμε όλα είναι ανοικτά. Έχουμε κάποιες προτάσεις, δυο-τρεις ομάδες μας τηλεφώνησαν, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τον Αστέρα».

Όσο για το πότε θα αποφασίσουν, σχολίασε: «Ο Αστέρας θέλει να τον δει. Εμείς θέλουμε να παίζει και ο παίκτης επιθυμεί να αγωνίζεται. Ίσως να μη φύγουμε αμέσως. Ίσως τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο να έρθει κάποιο κλαμπ με μια καλή προσφορά.

Ο Αστέρας τον ήθελε για 3-4 μεταγραφικές περιόδους και γι’ αυτό τελικά τον απέκτησαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξε, καθώς υπήρχαν πολλοί παίκτες στη θέση του. Μπορεί φέτος να τον εμπιστευτούν. Ομάδες τον ζητούν γνωρίζοντάς τον από την Ρόζενμποργκ και την Αντάλιασπορ, αλλά και από τα λίγα παιχνίδια που έκανε με τον Αστέρα. Θα μιλήσουμε με την ομάδα του και θα κάνουμε το καλύτερο για τον Μίλαν».

To Top