ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάνος: «Θέλουμε να κερδίζουμε και να δίνουμε χαρά στον κόσμο, μας έχει βοηθήσει πολύ ο Μάντζιος»

Φανέλα βασικού έχει κερδίσει στον Άρη ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, στο κλίμα, αλλά και στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Mega ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων»…

Για το κλίμα στον Άρη: «Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα είχα δει τι συνέβαινε στα αποδυτήρια και ήμουν 100% σίγουρος ότι θα πετύχουμε κάτι καλό. Αυτό το βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο που είναι το σημαντικότερο και μπορούμε και κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για τις αλλαγές του Μάντζιου: «Παίζουν μεγάλο ρόλο οι αλλαγές. Η δουλειά του προπονητή είναι να βλέπει ποιος ποδοσφαιριστής ταιριάζει στην πιο κατάλληλη θέση. Είναι ένας προπονητής που ανεβάζει πολύ και την ψυχολογία των παικτών, ενώ έχει αλλάξει πολλά και στο τεχνικό κομμάτι. Μας έχει βοηθήσει, δίνοντας και πολλή ταχύτητα στην ομάδα».

Για το αν αγωνίζεται περισσότερο περιφερειακά: «Είναι λίγο του στυλ μου να παίζω περιφερειακά, όμως περισσότερο μου αρέσει να παίζω στην περιοχή. Μου έχει δοθεί εντολή να βγαίνω προς τα έξω και να ανοίγω χώρους στα χαφ και γενικά να τραβάω τους αμυντικούς έξω από την περιοχή».

Για τα όσα έγιναν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και για τον Σιαμπάνη: «Δεν είναι ωραία όσα συμβαίνουν, με στεναχωρούν πολύ. Θέλω ο συμπαίκτης μου (σ.σ. Σιαμπάνης) να είναι καλά, να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα γιατί είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Θέλουμε να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας και να μπορέσει ο Μάριος να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και να το χαρεί. Είμαστε μια οικογένεια, όλοι μαζί. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Προχωράμε, κοιτάμε μπροστά στα επόμενα παιχνίδια, θέλουμε να κερδίζουμε και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για τις δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία: «Στα 90 λεπτά σε εκείνο το ματς είδα την ομάδα μου να παλεύει στο γήπεδο, να δίνει ότι έχει. Κερδίσαμε ένα πέναλτι καθαρό. Δεν μπορεί να αναιρεί την προσπάθεια που έχουμε κάνει ως ποδοσφαιριστές. Για τα σχόλιά του είναι δικό του κομμάτι και δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εγώ κοιτάω το ποδοσφαιρικό κομμάτι και τους συμπαίκτες μου. Όποιος κοιτάει έξω από τον αγωνιστικό χώρο είναι οπαδός. Πρέπει να κοιτάς μέσα στο γήπεδο και την ομάδα σου».

Για τη μάχη του τίτλου και μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Άρης: «Πιστεύω πως θα κάνουμε πολύ καλή πορεία. Δεν ξέρω για πρωτάθλημα, έχουμε όμως δυνατή ομάδα, έχουμε βάθος και στον πάγκο, έχουμε παίκτες που είναι ικανοί να παίξουν βασικοί. Ελπίζω να κρατήσουμε το θετικό κλίμα στα αποδυτήρια και Θεού θέλοντος να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

To Top