ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνος: “Κορυφή; Εννοείται! Εκεί θέλουμε να είμαστε…” (video)

Ο Δημήτρης Μάνος είχε αρκετό καιρό να βρει δίχτυα και το έκανε σήμερα με τον πλέον εμφατικό τρόπο, σκοράροντας τα δύο πρώτα γκολ του Άρη και υπογράμμισε ότι του έφερε ο θεός διπλά αυτό που είχε ζητήσει!

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε στην κάμερα της Nova: “Πέτυχα δύο γκολ, βοήθησα την ομάδα! Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα. Είχα πει ότι δεν το κυνηγούσα, αλλά ήθελα να έρθει. Μου το έφερε διπλό ο Θεός! Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα, να δίνω το 100% για να κερδίζει η ομάδα”.

Ρωτήθηκε για το διάστημα που δεν σκόραρε και απάντησε: “Είχα ένα τραυματισμό στο ματς με το Βόλο, είχα μείνει λίγο πίσω, δεν μπορούσα να βρω δίχτυα, αλλά τουλάχιστον έδινα πάντα το 100% για την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. (Το γκολ) αν είναι να έρθει, θα έρθει. Εννοείται ότι ο επιθετικός θέλει το γκολ για τη ψυχολογία, ευελπιστώ να έχω και συνέχεια”.

Για το ότι ο Άρης σκόραρε τρία γκολ σήμερα είπε: “Δεν πετυχαίναμε τόσο εύκολο γκολ παρότι κάναμε ευκαιρίες. Πετύχαμε τρία εύκολα γκολ, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο αγώνα”.

Για την επιστροφή στην κορυφή σχολίασε: “Κορυφή… εννοείται! Θέλουμε να ειμαστε στην κορυφή, είναι προκληση αν είσαι εκεί”.

To Top