ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνος: «Μας βγήκε το ένστικτο της επιβίωσης! Να τα δίνουμε όλα για να τελειώσουμε εκεί που μας αξίζει»

Ο Δημήτρης Μάνος υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έβγαλαν το ένστικτο της επιβίωσης στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσουν στη νίκη και να διατηρήσουν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε στην κάμερα της Nova: “Όταν φτάνεις σε ένα σημείο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν είσαι τόσο καλός όσο πρέπει, σου βγαίνει το ένστικτο της επιβίωσης. Έπρεπε να επιβιώσουμε για να μείνουμε στη δεύτερη θέση και αυτό μας βγήκε για να πάρουμε τη νίκη”.

Για το ότι αυτός και ο Σιάντε Σίλβα έκαναν τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο σχολίασε: “Όποτε μπαίνει ένας παίκτης μέσα είτε για ένα λεπτό, είτε για πέντε είτε για ένα ημίχρονο πρέπει να δίνει το 100%! Αυτή είναι η δουλειά μας και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι όποτε κρίνει ο προπονητής, για να τα δίνουμε όλα”.

Για το δικό του γκολ σχολίασε: “Είμαι χαρούμενος, θέλω κι εγώ να βρω τα πατήματά μου. Είναι μια ανάσα αυτή η νίκη για την ομάδα, έχουμε δύσκολα παιχνίδια και θέλαμε να αυξήσουμε τη διαφορά από τον τρίτο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια όπως στο δεύτερο ημίχρονο και να δίνουμε τα πάντα για να τελειώσουμε εκεί που μας αξίζει”.

To Top