ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάνου Γκαρθία: Από την επέμβαση μέχρι την επιστροφή στο γήπεδο

Η κλινική “Άγιος Λουκάς” έβγαλε δελτίο τύπου εξηγώντας όλη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε προκειμένου ο Μάνου Γκαρθία να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους και να τεθεί  στη διάθεση του Άρη.

Η ενημέρωση:

Ο Μανού Γκαρσία, μετά την επέμβαση συνδεσμοπλαστικής πρόσθιου χιαστού και συρραφής μηνίσκου δεξιού γόνατος που έκανε στην Ισπανία, παρουσίασε επεισόδια οιδήματος, τα οποία δεν τον άφηναν να επανέλθει στο προηγούμενο αγωνιστικό επίπεδο.

Στους 7 μήνες μετεγχειρητικά, κατόπιν των απαραίτητων εξετάσεων, κρίθηκε αναγκαίο να γίνει αρθροσκόπηση γόνατος, προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια βλάβη στον μηνίσκο του δεξιού γόνατος.

Η επέμβαση διενεργήθηκε από τον γιατρό της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Άρη και συνεργάτη της Κλινικής “ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ”, Γιάννη Χρίστου.

Ο αθλητής παρουσίασε άμεση βελτίωση και, προκειμένου να ολοκληρωθεί η θεραπεία και να βελτιωθεί η ποιότητα του χόνδρου, έγιναν εγχύσεις με PRP και Υαλουρονικό οξύ. Η εξέλιξη της αποκατάστασής του ήταν καλή και ο αθλητής επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

To Top