ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάνου και Καμάτσο στον… δρόμο των Πάλμα και Ματέο

Δυο ποδοσφαιριστές που επί των ημερών του Άλαν Πάρντιου έδειξαν σαφή βελτίωση και σημαντικά δείγματα γραφής στον αγωνιστικό χώρο είναι οι Λουίς Πάλμα και ο Ματέο Γκαρσία.

Ο πρώτος είναι από τους πρωταγωνιστές του Άρη. Με ποσοστό 33,27% ο Λουίς Πάλμα αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης για το μήνα Νοέμβριο, ενώ κέρδισε και τον τίτλο του καλύτερου γκολ αφήνοντας δεύτερο τον συμπαίκτη του Αντρέ Γκρέι. Λέγεται ότι στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι μόνο να είσαι καλός παίκτης, αλλά να πάρεις τις ευκαιρίες και την εμπιστοσύνη. Ο Πάλμα τις πήρε και φώναξε “παρών”. Κάτι που αναγνώρισε στην τελευταία του συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του. “Ο προπονητής μου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Πάντα μου λέει ότι έχω μεγάλο ταλέντο και πως ότι ό,τι έχω στο μυαλό μου πρέπει να μένει μέσα στο μυαλό μου. Μου ζητάει να είμαι πάντα συγκεντρωμένος”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναγεννημένος και με νέο ρόλο είναι και ο Ματέο Γκαρσία, “εισπράττοντας” κι αυτός την εμπιστοσύνη του Πάρντιου.

Σε αυτό τον δρόμο θέλει να… βάλει ο Άγγλος τεχνικός και τους Μάνου Γκαρθία και Καμάτσο. Εχει ζητήσει αρκετά από αυτά που ζητάει και στους δυο και περιμένει να δει την αγωνιστική τους αναγέννηση στο γήπεδο.

To Top